Ataşehir'de Vakit Geçirebileceğiniz Aktiviteler

Ataşehir'de Vakit Geçirebileceğiniz Aktiviteler

İstanbul’un Anadolu Yakasında bulunan semtlerinden birisi olan Ataşehir’e gittiğiniz zaman ulaşım kolaylığı sayesinde İstanbul'un tarihi ve doğal güzelliklerini ziyaret ederek güzel bir tatil geçirme imkanı sağlamış olursunuz. Çevre semtleri gezerek güzelliklerini ve eşsiz manzaraların tadını çıkarabilirsiniz. Ülker sport arenada maçları izleyerek keyifli vakit geçirme imkanı bulunur. Yeşillik ve doğa içerisinde dolaşabileceğiniz alanların yanı sıra müze ve konserler ile sosyalleşme imkanı bulunur. Geceleri eğlence mekanlarında eğlenerek güzel vakit geçirebilirsiniz.

Ataşehir'de Nereye Gidilir?

Ataşehir İstanbul'un en işlek noktalarından birisi olduğu için Ataşehir otellerinde konaklayıp çevre sempteleri dolaşıp tarihi alanları gezebilirsiniz. Bağdat caddesinde bulunan birbirinden farklı konseptlerdeki kafe ve mağazaları gezerek güzel vakit geçirme imkanınız vardır. Nezahat Gökyiğit botanik bahçesinde yeşilin her tonunu görebilir ve mozaik çarşısının içerisinde farklı butik ve mağazaları gezebilirsiniz. Otomobil tutkunları için klasik otomobil müzesi görmek isteyecekleri yerleri arasında bulunur.

Ataşehir'de Nerede Konaklanır?

Anadolu yakasında bulunan Ataşehir’de konaklamak isteyen kişilerin seçebilecekleri oldukça fazla alternatif otel seçenekleri bulunur. Beş yıldızlı olarak bulunan lüx otel seçenekleri içerisinde havuz ve spa özelliklerinin bulunduğu seçenekler mevcuttur. Ataşehir otel fiyatları her bütçeye uygun olarak bulabilecekleri seçenekleri ile lüx oteller haricinde butik otel seçenekleri ve pansiyonlar bulunur. Ataşehir’de konaklamak isteyen kişiler neredekal.com u ziyaret ederek otel seçeneklerine ve fiyatlarına ulaşarak istedikleri kriterde bulunan oteli kolaylıkla bulabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.