Gaziantep'te Bir Kadının Yardım Çığlığı! "Öldükten Sonra Sesim Olmayın!" Gaziantep'te Eda Sevinçli isimli Kadın sosyal medya hesabından Yardım İstedi! Kocam Beni 'ÖLDÜRMEK' İstiyor!

Gaziantep'te Bir Kadının Yardım Çığlığı!  "Öldükten Sonra Sesim Olmayın!" Gaziantep'te Eda Sevinçli isimli Kadın sosyal medya hesabından Yardım İstedi! Kocam Beni 'ÖLDÜRMEK' İstiyor!
Gaziantep'te eşi tarafından yıllardır şiddet gören ve tehdit edilen kadın eşinin bütün şikayetlere rağmen tutuklanmadığını dile getirerek yetkililere yardım çağrısında bulundu.

Kadına şiddet hala devam ediyor. Yıllardır eşi tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kalan Eda Sevinçli sosyal medya üzerinden sorunlarını dile getirdi. Sevinçli, 14 yıldır evli olduğu eşinin sürekli şiddet uyguladığını ve uyuşturucu satmaya zorladığını dile getirerek yaşadığı zorlukları twitterdan paylaşarak yardım istedi. Sevinç, eşinin mahkemeden 15 ay ceza almasına rağmen serbest bırakıldığını ifade etti.
Sevinçli sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarında şu ifadelere yer verdi: "Ben Eda Sevinçli. 14 yıllık evlilik hayatım boyunca sürekli eşim tarafından darp edildim. Beni önce uyuşturucuya alıştırdı sattı, sattırdı. Daha önceleri de şikayetçi olmama rağmen beni çocuklarımla ve çektiği fotoğraflarla tehdit edip şikayetlerimden vazgeçirdi. Daha sonra hep bu ifadelerimi kullanıp beni bağımlılıkla suçladı. Kendi kendine yapmıştır, dedi. Beni öldürmeye çalıştı, 4 kurşun sıktı bana, ayağımda bir kurşunla geziyorum serbest bırakıldı. 21 yerimden bıçaklandım, serbest bırakıldı. 3 ay önce keserle yine darp etti, kollarımı kırmaya çalıştı.
Sol ayağımda hala bir kurşun varken 'ayağını koparacam, protez bacak bile takılmayacak sana' diye defalarca ayağıma keserle vurdu. Darp raporu ile şikâyette bulundum, bugün mahkemede bana onca yaşattığı şeylere rağmen 15 ay ceza alıp yine serbest bırakıldı. 32 tane suç dosyası olmasına rağmen, üzerine 15 ay ceza almış olmasına rağmen bu adam hala dışarıda rahat rahat gezebilecek. Boşanma davası açmama rağmen hâlâ boşanamadım. Can güvenliğim yok. Bana bir şey yapar diye çok korkuyorum.
O kadar şey yaşamama rağmen hiç birşey olmamış gibi serbest bırakıldı. Ben bir şiddet mağduruyum, anneyim, çocuklarım var. Kimse sesini duymuyor. Ben çocuklarımın annesiz kalmasını istemiyorum, ölmek istemiyorum, tekrar aynı korkuları yaşamak istemiyorum.
Benim sesimi duyurun ne olur beni defalarca öldürmeye kalkan adam dün serbest bırakıldı ve bugün beni tehdit ediyor, ben öldükten sonra sesim duyulsun istemiyorum. BANA YARDIM EDİN NOLUR"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.