Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı seçimi Mayıs ayında yapılacak.

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı seçimi Mayıs ayında yapılacak.
Gaziantep Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığı seçimi Mayıs ayında yapılacak. Kongrede başkanlık için mevcut başkan Ömer Küsbeoğlu başta olmak üzere, İsmet Özcan ile Mesut Alkava yarışacak. 71 meslek odasında seçimler tamamlandı. GESOB olağan genel kurulunu Mayıs ayında yapacak ve 800'e yakın delege oy kullanacak.

SEÇİMLER BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE TAMAMLANDI

Meslek odalarında 1 Ocak tarihinde başlayan seçimler sona erdi. Oda seçimlerinin 31 Mart tarihi itibariyle sona ermesinin ardından GESOB Yönetim Kurulu Başkanlığı için yarışacak olan mevcut GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu, Gaziantep Servis İşletmecileri Odası Başkanı İsmet Özcan ve Gaziantep Kuaförler Odası Başkanı Mesut Alkava, seçim çalışmaları için start verdi.

ŞU ANA KADAR 3 ADAY KENDİSİNİ GÖSTERDİ

Gaziantep Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği’ne (GESOB) bağlı 71 Odada 1 Ocak- 31 Mart tarihleri arasında seçim heyecanı yaşandı. Yapılan oda seçimlerinde Oda yönetimlerinde çok fazla değişim yaşanmazken, seçimlerin tamamlanmasıyla birlikte gözler GESOB Seçimlerine çevrildi. Mayıs ayında yapılması beklenen seçimler öncesi Gaziantep Servis İşletmecileri Odası Başkanı İsmet Özcan ve Gaziantep Kuaförler Odası Başkanı Mesut Alkava adaylıklarını duyurdu.

KÜSBEOĞLU SEÇİMİ KAZANAN BAŞKANLARA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ DÜZENLİYOR

GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Meslek odalarında seçimlerin tamamlanmasının ardından kongreleri kazanan başkanları ziyaret ederek hayırlı olsun diyen Küsbeoğlu, çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.