Son Dakika: Gaziantep defterdarı Metin TAMKOÇ görevden alındı! Gaziantep defterdarı kim oldu? Erdoğan'ın atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı

Son Dakika: Gaziantep defterdarı Metin TAMKOÇ görevden alındı! Gaziantep defterdarı kim oldu? Erdoğan'ın atama ve görevden alma kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Çeşitli kurum ve kuruluşlarda yapılan görevden almalar ile yeni atamalara ilişkin kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na Bekir Emre Haykır atanırken; Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda Gaziantep dahil 5 il defterdarı görevden alındı, toplam 75 il defterdarlığında değişikliğe gidildi.

Gaziantep defterdarı Metin TAMKOÇ görevden alındı

GAZİANTEP DAHİL 75 İL DEFTERDARLIĞINA ATAMA 

Hazine ve Maliye Bakanlığı Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdürü Kemal Çağatay İmirgi görevden alınarak yerine Serhat Köksal getirildi. Hazine ve Maliye Bakanlığında Antalya, Bartın, Denizli, Ordu ve Gaziantep defterdarları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereği görevlerinden alındı. Toplam 75 il defterdarlığına ise yeni defterdarlar atandı.Gaziantep Defterdarlığına, Kırklareli Defterdarı Mehmet Durusoy atandı.

TİCARET BAKANLIĞINDA ATAMALAR

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Başmüfettişliğine 13 başmüfettiş, Ticaret Müfettişliğine ise 11 müfettiş atandı.

Kararla birlikte yapılan diğer atamalar ve görevden almalar ise şöyle;

Bursa Gençlik ve Spor İl Müdürü Salih Başparmak görevden alındı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına Mustafa Kemal Aran getirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kahramanmaraş İl Müdürlüğüne Kadir Uysal atandı.

Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Tongur görevden alınarak yerine Haluk Yılmaz getirildi. (DHA)

Görevden alınan ve atanan defterdarlar şöyle:

 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.