Başkan Tahmazoğlu ramazan ayında evlere misafir oluyor

Başkan Tahmazoğlu ramazan ayında evlere misafir oluyor
Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan ayında aileleri ziyarete devam ediyor.

Ramazan Ayı’nda da çeşitli mahallerde ikamet eden aileleri ve kahvehaneleri ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ramazan Ayı’nın ilk günlerinde Kozluca, Kepenek, Barak, Narlıtepe, Fırat, Turan Emeksiz, Etiler, Kıbrıs, Düztepe, Nuripazarbaşı Hoşgör, 60. Yıl, Akkent, mahallelerinde ikamet eden aileleri ve kahvehaneleri ekibiyle birlikte ziyaret etti.

 

RAMAZAN AYI YARDIMLAŞMA AYIDIR

Ramazan ayının bereket ve paylaşım ayı olduğunu kaydeden Başkan Tahmazoğlu, “Mübarek Ramazan Ayı içerisinde girdik ve Ramazan Ayı’nın ilk gününde aile ziyaretlerimizi yaptık. Ben tüm hemşerilerimin ve İslam âleminin Ramazan Ayı’nı kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum. Ramazan Ayı rahmet, yardımlaşma, kardeşlik ve Kur’an ayıdır. Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan Ramazan Ayı’nı güzel bir şekilde değerlendirmek istiyoruz.

Bu vesile ile her gün aile ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bunun yanı sıra her gün 10 bin ailemize iftar yemeği ikram ediyoruz. Sosyal marketimizde ihtiyaç sahibi ailelere destek oluyoruz. Onkoloji Hastanesi’nde yatan hastaların hasta yakınları için iftar ikramımız olmakta. Ramazan Ayı’nın ruhuna ve manasına uygun birlikteliğimize devam ediyoruz. Ramazan Ayı’nın tüm ailelere huzur ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Başkan Tahmazoğlu ramazan ayında evlere misafir oluyor

 Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ziyaretler sonrasında çocuklara oyuncak dağıtarak, mahalle sakinleriyle sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.