Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü, Nihat Hatipoğlu'na Öyle Bir Soru Geldi ki Tüm Stüdyo Buz Kesti!

Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü, Nihat Hatipoğlu'na Öyle Bir Soru Geldi ki Tüm Stüdyo Buz Kesti!
Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü,Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun programına katılan yeni evli çift , "Annem düğünüm olmadığı için çok beddua okudu. 'Allah sana evlat yüzü göstermesin' dedi. Bedduası tutar mı?" sorusunu sordu. Duruma şaşıran Hatipoğlu, canlı yayında beddua eden anneye seslenerek, bedduayı geri çek çağrısında bulundu.

Her yıl Ramazan ayında seyirci karşısına çıkan Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü,Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, bu yıl da koronavirüs salgını sebebiyle programını online şekilde devam ettiriyor. Yayına Zoom ile uzaktan bağlanan seyirciler ise sordukları sorularla gündem oluyor.

Ünlü ilahiyatçıya son olarak Diyarbakır'dan bağlanan yeni evli bir çift tarafından, "Annem düğünüm olmadığı için çok beddua okudu. 'Allah sana evlat yüzü göstermesin' dedi. Bedduası kabul olur mu?" sorusu soruldu.

Resmi nikahın olup olmadığını öğrenen Hatipoğlu, "Allah annenizin hak etmediğiniz bedduasını uzak etsin inşallah" diyerek, yeni evli çiftin annesine seslendi.

"Anneniz de eğer izliyorsa, lütfen kızına ve damadına ettiğin bedduayı ger çek. Elini aç, 'Allah'ım evladıma hayırlı bir evlat nasip et' diye dua et. Böyle küçük şeyler beddua ile cezalandırılmamalı diye düşünüyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.