Donuyorduk Şimdi Yanacağız! Gaziantep'te Hava Sıcaklıkları Artacak mı? Kavurucu Çöl Sıcakları avurucu Çöl Sıcakları Geliyor mu?

Donuyorduk Şimdi Yanacağız! Gaziantep'te Hava Sıcaklıkları Artacak mı? Kavurucu Çöl Sıcakları avurucu Çöl Sıcakları Geliyor mu?
Ramazan ayı başladı...Gaziantep'te hava sıcaklıkları artacak mı?Bu yaz öyle bir sıcak geliyor ki resmen kavurucu çöl sıcakları geliyor. Daha birkaç gün öncesine kadar donuyorduk önümüzdeki haftalardan sonra da yanmaya başlayacağız. Meteorolojiden açıklama var. İşte detaylar…

Meteorolojinin tahminlerine göre Gaziantep'te  5 Nisan 2022 tarihi itibari ile havalar ısınacak olsa da Nisan ayı içerisinde kimi zaman yağmur kimi zaman rüzgar görünecek. Ramazanın başladığı 2 Nisan 2022 Cumartesi gününden itibaren hava sıcaklıkları tahminlere göre artacak işte Gaziantep, için 15 Günlük hava tahmini

Meteoroloji Raporu 31 Mart – 3 Nisan 2022

31 Mart tarihinde Doğu illeri ve İç Anadolu’da hakim olan güneş, özellikle Ege ve Trakya’da yerini sert rüzgar ve parçalı yağmura bırakıyor. Hakkari, Van, Erzurum, Ardahan, Mardin, Tunceli, Erzincan, Adıyaman, Şanlıurfa, Malatya ve Malatya (Civarındaki tüm iller) ortalama 3 derece güneşli ve 9 derece güneşli. İç Anadolu’da 15 derece üzerinde sıcaklık görünecek öğleden sonra. Parçalı bulutlu olmak üzere çoğu zaman güneş hakim olacak. Ancak Tekirdağ, Çanakkale, Edirne, Kırklareli illerinde sağanak yağış etkin olacak. Balıkesir, Bursa ve Yalova’da ise gün içerisinde rüzgar hakim olacak.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.