Son dakika: Tarım Kredi’den Ramazan kampanyası! Piyasadan yüzde 10 daha ucuz

Son dakika: Tarım Kredi’den Ramazan kampanyası! Piyasadan yüzde 10 daha ucuz

Ramazan'da vatandaşa kaliteli ve uygun fiyata ürün ulaştırmayı hedefleyen Tarım Kredi Pazarlama ve Marketçilik A.Ş'nin Genel Müdürü Bayram Ali Yıldırım, "Şu anda fabrikalarımız tam kapasite ile ürünleri tüketicilere yetiştirmek için çalışıyor. Son zamanlarda Türkiye'de gıda arzında sıkıntı varmış gibi bir algı oluştu. Arz ve stok sıkıntımız yok, Türk çiftçisinin ürünü herkese yeter" dedi. Yıldırım, şubelere gidemeyen vatandaşlar için ise Tarım Kredi ürünlerinin internet satışlarının kamu iştiraki PttAVM.com üzerinden yapıldığını söyledi.

RAMAZAN HAZIRLIKLARI TAMAMLANDI


Ramazan ayı için hazır olduklarını belirten Yıldırım "Kendi ürünlerimizin yanında TMO, Et ve Süt Kurumu ve Türk Şeker'in ürünlerini de raflarımızda uygun fiyatla müşterilerimiz ile buluşturacağız.
Bu kapsamda TMO ile oluşturulan işbirliği ile 5 litrelik teneke Ayçiçek yağını 129 TL'ye, Et ve Süt Kurumu'nun konserve kuşbaşı 800 gramını 55.50 TL'ye ve konserve kıyma 800 gramını 45.50 TL'ye vatandaşlarımıza sunmaktayız. Süt ürünlerinde, peynir grubu başta olmak üzere, kalitemiz ve fiyatlarımızla iddialıyız" dedi.

Aynı kalite ve standarttaki her üründe piyasadan yaklaşık yüzde 8-10 arası daha ucuz olduklarını anlatan Yıldırım, "Ramazan kumanyasını 169 liraya hazırladık. En güçlü en kaliteli Ramazan kumanyası bizde. Ayrıca hayırseverler için KoopKart uygulamamız var. Vatandaşlarımız isterlerse 150-250-500 veya kaç liralık KoopKart istiyorlarsa alarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırabilirler" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.