CHP Gaziantep'te Sürpriz İlçe Başkanları

CHP Gaziantep'te  Sürpriz İlçe Başkanları
CHP Merkez Yönetim Kurulu’nun dün yapılan toplantısında Şahinbey, İslahiye ve Nurdağı İlçe Başkanlıklarına görevlendirilecek isimler karara bağlandı.

CHP Merkez Yönetim Kurulu , Şahinbey İlçe Başkanlığına Av. Mehmet Aydın Şahin’i görevlendirirken , İslahiye İlçe Başkanlığına İş İnsanı Mustafa Köse , Nurdağı İlçe Başkanlığına ise İş İnsanı Fatih Dinç’i görevlendirdi. CHP örgütünün büyük bir heyecanla beklediği görevlendirmeler parti örgütü ve kentte büyük bir coşkuyla karşılandı.


ŞAHİNBEY’DE AVUKAT MEHMET AYDIN ŞAHİN

CHP Merkez Yönetim Kurulu, Şahinbey İlçe Başkanlığına Avukat Mehmet Aydın Şahin’i görevlendirdi. Görevlendirmeye ilişkin Merkez Yönetim Kurulu kararı Av. Mehmet Aydın Şahin’e bugün tebliğ edildi.


Avukat Mehmet Aydın Şahin Kimdir?

1989 Gaziantep doğumlu olan Şahin, Konya Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olup, 2013 yılından itibaren Gaziantep’te avukatlık yapmaktadır. Konya’daki öğrencilik yıllarında katıldığı Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerinde aktif olarak görev yapan Av. Aydın Şahin evli ve 2 çocuk babasıdır.


İSLAHİYE’DE MUSTAFA KÖSE

CHP Merkez Yönetim Kurulu, İslahiye İlçe Başkanlığına İş İnsanı Mustafa Köse’yi görevlendirdi. Görevlendirmeye ilişkin Merkez Yönetim Kurulu kararı bugün tebliğ edildi.

Mustafa Köse Kimdir?
1968 yılında İslahiye’de dünyaya gelen Mustafa Köse eğitim hayatını İslahiye’de tamamladıktan sonra iş hayatına atılmıştır. Evli ve 4 çocuk babası olan Mustafa Köse İslahiye’nin sevilen bir siması olarak tanınmaktadır. Çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren şirketleri bulunan Mustafa Köse aynı zamanda çiftçilik de yapmaktadır. Son olarak 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı olan Mustafa Köse az bir farkla rakibinin gerisinde kalmıştı.

NURDAĞI’NDA FATİH DİNÇ
CHP Merkez Yönetim Kurulu, Nurdağı İlçe Başkanlığına İş İnsanı Fatih Dinç’i görevlendirdi. Görevlendirmeye ilişkin Merkez Yönetim Kurulu kararı bugün tebliğ edildi.

Fatih DİNÇ KİMDİR?
1988 yılında Nurdağı’nda dünyaya gelen Fatih Dinç öğrenim hayatına Nurdağı’nda başladıktan sonra Üniversite öğrenimini Gaziantep Üniversitesi tamamlamıştır. Nurdağı’nda çiftçilik yapan Dinç ayrıca Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesinde Kamu Yönetimi öğrenimine devam etmektedir. Nurdağı’nda Cumhuriyet Halk Partisi’nin çeşitli kademelerinde görev yapan Fatih Dinç aynı zamanda CHP Parti Okulu eğitmenidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.