Erol Bulut'tan şaşırtan açıklama Yük 3-4 futbolcunun üzerinde

Erol Bulut'tan şaşırtan açıklama Yük 3-4 futbolcunun üzerinde
Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Arena YouTube kanalında Uğur Yapıcı'nın sorularını yanıtlarken Gaziantep ekibindeki son durumu özetledi. Erol Bulut, takımda bütün yükün 3-4 futbolcunun üzerinde olduğunu belirterek, devre arası transferinde ise istediklerini yapamadıklarını dile getirdi.

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut, Spor Arena YouTube kanalında Uğur Yapıcı'nın konuğu oldu. Deneyimli teknik adam, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.
Transferlerin bazen takıma uymadığını belirten Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut,, “Elimizdeki kadro olsun, sezon başında aldığımız ve performans beklediğimiz futbolculardan tam istediğimiz olmadı. Bu her zaman transfer yaptığınızda transferin %100 oturacağı anlamına gelmiyor. Sonuçta kendi eski takımında çok iyi oynamış olabilir ama transfer olduğunda ortam olsun, şehir olsun ülke olsun bazen uymayabiliyor. Sistem uymayabiliyor. O yüzden orada tam anlamıyla başarılı olduğumuzu söyleyemem transfer konusunda sezon başında“ ifadesini kullandı. 

AYNI FUTBOLCULAR ÜZERİNDE YOK OLUYOR

Teknik Direktör Erol Bulut, futbolcuların büyük kulüplere karşı daha iyi motive olduğunu belirterek, “Büyük takımlara karşı futbolcular daha iyi motive oluyor. Keşke her maç büyüklere karşı olsa. Bu sene kendi evimizde çok iyi grafik çizdik. Bunun yarısını deplasmanda yapmış olsak başka bir yerde olurduk.Katkı sağlayan gerçekten bir kaç arkadaş var. Aynı kişiler üzerinden oyun yürütülüyor. O kişilerin iyi olması lazım. Bir hafta bir arkadaş daha onlara katılıyor. Üç dört kişinin üzerinde yük oluyor. Olmaması lazım. Dağılımın iyi olması gerekiyor. Bizde o iniş çıkışlar olduğundan istediğimiz sonuçları elde edemiyoruz. Bi faktörde bu. Bireysel hatalar maalesef çok yaptık. Kaybettiğimiz maçlar o nedenle oldu.  Gece ile gündüz biri bir tablo. Dış sahada da iyi maçlarımız oldu. Trabzonspor'a nasıl oynadığımız ortada, en az 1 puan almalıydık. Geçmiş yıllardan gelen bir deplasman fobisi olabilir. Buna çalışıyoruz. Takımda bütün yük 3-4 oyuncunun üzerine biniyor. Bunun diğer oyunculara da dağılması lazım. Öyle olsa daha iyi durumda olurduk” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.