Gaziantepliler de Merak ediyor 3 Bin Bekçi Alınacak! 2022 Bekçi alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İşte bekçilik başvurusu son durum.

Gaziantepliler de  Merak ediyor 3 Bin Bekçi Alınacak! 2022 Bekçi alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İşte bekçilik başvurusu son durum.
Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda 3 bin çarşı ve mahalle bekçi kadrosu ihdas edileceği açıklanmıştı. Bu kapsamda; bekçilik başvuru formu için gözler Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi'ne çevrildi. Peki; Bekçi alımı ne zaman yapılacak? 2022 Bekçi alımı başvuruları ne zaman başlıyor? İşte bekçilik başvurusu son durum.

Bekçi alımı başvurularına yönelik sorgulamalar sürüyor. 3 bin bekçi alımı müjdesinin ardından başvuruda bulunacak binlerce kişi "Bekçi alımı ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı?" sorusunun yanıtını öğrenmek istiyor. Öte yandan; 2022 bekçilik şartları henüz yayınlanmazken en son yayımlanan duyuruya göre; en az lise veya dengi okul mezunu olmak, beden kitle indeksi 18 (dâhil) ile 27 (dâhil) arasında olmak, 31 yaşından gün almamış olmak gibi şartları bulunuyor. Peki, EGM PA Bekçi alımı ne zaman yapılacak, başvurular başladı mı? İşte bekçi alımı 2022 güncel durum.

BEKÇİ ALIMI İLANI YAYINLANDI!

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre 3.000 yeni bekçi alımı yapılacak.

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğüne 3 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdas edildi.

"Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi" Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kararname ile Emniyet Genel Müdürlüğü, Avrupa Birliği Başkanlığı, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne yeni kadrolar ihdas edildi.

Buna göre, Emniyet Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatına 3 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdası yapıldı.

Ayrıca Avrupa Birliği Başkanlığına 2 genel müdür yardımcısı ve 4 şube müdürü, Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ile Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne de Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı kadroları ihdas edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.