GYİAD’tan Gaziantep’e çıkarma!

Genç Yönetici İş İnsanları Derneği'nden Gaziantep'e ziyaret...

Genç Yönetici ve İş İnsanları Derneğinden Gaziantep çıkarması


1986 yılında kurulan merkezi İstanbul’da bulunan Genç Yönetici İş insanları Derneği, Yönetim Kurulu Başkanı İrem Pehlivanoğlu Gürkaş Başkanlığında ki yönetim kurulu üyeleri ve Gaziantepli üye Murat Doğan Ercan’la birlikte Gaziantep’e adeta çıkarma yaptılar. Başkan İrem Pehlivanoğlu Gürkaş başta Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, daha sonra Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım ile Sanayi Odası Başkanı Adnan Ünverdiyi ziyaret ettiler.

Övgüler Yağdırdı

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Genç Yönetici İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu üyelerine Gaziantep’i ziyaret ettikleri için teşekkür ederek her zaman yanlarında olduğunu vurguladı. Şahin Gaziantep’in Kültür Sanat ve Gastronomi kenti olduğunu belirtti. Şahin ‘Sizin gibi genç yöneticileri ve iş insanlarının ülke’ yönetiminde olmasını arzularım dedi.

GYİAD Hakkında

GYİAD, 1986 yılında genç iş insanları ve yöneticilerinin ihtiyaç ve sorunlarına çözüm üretmek ve onları çeşitli platformlarda temsil etmek amacıyla kurulmuştur.

GYİAD, toplum üzerinde genç iş insanları ve yöneticilerinin siyasi ve ekonomik etkisini artırmak için çalışmalar yapan, yaratıcı girişimcilik projelerini destekleyen ve hızla büyüyen, etkili ve öncü bir sivil toplum örgütüdür. GYİAD, sosyal sorumluluk projeleri üretmek, üyeler arası ticari ilişki ve işbirliğinin artırılması yönünde çalışmalar yapmak ve sektörel sorunların çözümüne yönelik projeler geliştirmek üzere faaliyetlerini sürdürmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.