Marius Sumudica'nın yeni takımı belli oldu!

Marius Sumudica'nın yeni takımı belli oldu!
Gaziantep Futbol Kulübü'nden ayrıldıktan sonra başarılı olamayan Marius Sumudica'nın yeni adresi belli oldu.

Süper Lig'de Yeni Malatyaspor, Gaziantep FK ve Kayserispor'da çalışan Marius Sumudica'nın yeni takımı belli oldu. Sumudica, Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımına gitti. İşte detaylar...
Süper Lig'de son olarak Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Rumen teknik direktör Sumudica'nın yeni takımı belli oldu. 51 yaşındaki teknik adam bundan sonra Suudi Arabistan'da görev yapacak.

Süper Lig'de 4 takım çalıştırdı
Süper Lig'de son olarak Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Sumudica, daha önceki yıllarda Kayserispor, Çaykur Rizespor ve Gaziantep FK ile görev aldı. En düşük puan ortalamasını ise Çaykur Rizespor'da aldı. Tecrübeli teknik adam, 7 karşılaşmada maç başı puan ortalamasında 0.43 oranına sahip oldu. 

Gaziantep ile Kayseri'de başarılı oldu
Gaziantep FK ile çıktığı 51 karşılaşmada 1.55 puan ortalamasına ulaşam Rumen teknik adam Kayserispor'da ise 39 karşılaşmada 1.62 puan ortalamasına ulaştı.

Açıklamaları ile gündem oldu
Yeni Malatyaspor başında yaptığı açıklamalarda gündeme gelen Sumudica, '"Sumudica'nın Malatya'da devam etmesinin tek bir yolu var. Bütün yönetim kurulu üyelerinin istediğim oyuncuları getirmeleriyle olur. Listeyi verdim. Sezon başı oyuncuları ben getirmedim. Başkalarının hatalarını sorumluluğunu almam." ifadelerini kullanmıştı.

Gaziantep'ten açıklamasından dolayı gönderildi
Yaptığı açıklamalarda gündemden düşmeyen Sumudica, Gaziantep'ten ise maç sonunda yaptığı açıklamalar sonrasında yollar ayrıldı. Antep ekibinde başarılı bir sezon geçirmesine rağmen Sumudica, ''Başkanımla dün bir toplantı yaptık, başkanımız benden maaşımdan yüzde 10 indirim istedi. Bunu kabul edemeyeceğim. Ben oyuncularıma özel maçlar için cebimden 80 bin euro prim dağıttım, bunu memnuniyetle verdim. Kendim açıkladım bu primleri. Benim verdiğim primleri başkanımız kulüp için de istedi. 'Oyunculara veriyorsun da neden kulübe vermiyorsun' dedi. Bu şekilde devam etmemiz zor. Ben onların teklifine henüz bir cevap vermedim. Odama geldiler, daha sonra maaşıma zam yapmayı teklif ettiler. Ekibim yabancı, biz Türk değiliz dışarıdan geldik. 80 bin euro artırıma gittiler daha sonra. Bu 80 bin euroyu sekiz kişiye bölmem istendi. Benim maaşım sadece 600 bin euro, bütün Türkiye'nin bilmesini istiyorum." ifadelerini kullanmış ve sözlerini bititirken de "Eşimi arayacağım, bana para göndermesini söyleyeceğim." açıklamasını yaptığı için kulüple yolları ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.