Gaziantep FK'lı oyuncular öğrencilerle buluştu

Gaziantep FK'lı oyuncular öğrencilerle buluştu

Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, Teknik Direktör Erol Bulut ile futbolculardan Furkan Soyalp ve Doğan Erdoğan Gaziantep Ayten Kemal Akınal Anadolu Lisesi öğrencileriyle söyleşi de bir araya geldi. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan futbolcular ve teknik direktör Erol Bulut, gösterilen ilgiden dolayı oldukça mutlu olduklarını belirtti.


Öğrenciler futbolculara merak ettikleri konularda sorularını sorarken, salonda oldukça keyifli anlar yaşandı. Programın sonunda başarılı öğrencilere kulüp başkanı Cevdet Akınal tarafından kulübün forması hediye edildi.


CEVDET AKINAL “SİZLERİ TRİBÜNLERE BEKLİYORUZ”

Futbolda coşku ortamının yaratılmasının sahaya mutlaka yansıdığını belirten Kulüp Başkan Cevdet Akınal, “Öncelikle nazik davetinizden ve ilginizden dolayı burada olan herkese teşekkür ederim. Gerçekten buradaki bu heyecanı yaşamak bizleri çok etkiledi. Geçtiğimiz gün Galatasaray karşısında da muhteşem bir taraftar topluluğumuz vardı ve el ele verdiğimizde neler başardığımızı gördük. Ben Gaziantep şehrine hizmet edebilmek adına bu görevi üstlendim. Ve bu şehirde yaşayan herkesin desteğine çok ihtiyacımız var. Sizleri mutlu edebilmek, genç nesillerimizi sporla bütünleştirebilmek adına mesai harcıyoruz. İnşallah burada olan herkesi tribünlerde de göreceğimize inanıyorum. Belirlediğimiz okullardaki başarılı öğrencilere yönelik gelecek sezondan itibaren projelerimiz olacak. Sizlere de şimdiden mutlulukla belirtmek isterim ki sezon sonunda yüz adet kombineyi okulunuza vereceğiz ve başarılı olan öğrenciler o hafta oynayacağımız maçlarda misafirimiz olacak. Tekrar herkese bir kez daha teşekkür ederim” dedi.


EROL BULUT “ÖNCE EĞİTİME ÖNEM VERMELİSİNİZ”


Teknik Direktör Erol Bulut eğitimin önemini vurgulayarak asla bu yoldan vazgeçmemeleri yönünde öğrencilere çağrıda bulunarak, “Bizler de hayatımızın bir bölümünde tercih yapmak durumunda kaldık. Ancak ben Almanya’da profesyonelliğe bile ilk adım attığımda kulübüm tarafından okulun mu burası mı? Sorusuyla karşılaştım. Hiçbir zaman sadece futbolcu olacağım yönüyle hayata bakmadım, sizlerde bakmayın. O gün de orada onlara belirttiğim gibi doğru eğitim almadan hiçbir türlü başarıyı tam olarak yakalayamıyorsunuz. Bu yaşımızda hala öğrenmeye gelişmeye devam etmek zorundayız. Sizlerde asla okulunuzu ikinci plana atmayın, sporu elbette sevin, önemseyin ama her zaman önceliğiniz eğitiminiz olsun. Buradaki bu coşku bizleri gelecek adına inanın daha da umutlandırıyor. Doğru bireyler olarak her şeyin olduğu gibi takımımızın da kıymetini bilelim. Bundan sonraki süreçte tribünlere sizleri de bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


FURKAN SOYALP “KONFOR ALANIMIZDAN ÇIKMAK ZORUNDAYIZ”

Futbolla hayatın birçok ortak noktası olduğunu belirten başarılı futbolcu Furkan Soyalp, öğrencilerin konfor ortamı aramaktan ziyade konfor ortamından uzaklaşmaları gerektiğini belirtip, “Sizlerle burada bir araya geldiğimiz andan itibaren kendimizi görmeye başlıyoruz. Bir zamanlar bizlerde sizin yerinizde oturuyorduk. Eminim ileride de sizler buralarda oturacaksınız, belki birlikte antrenman yapacağız, belki çocuğumun tedavisinde doktor olarak karşımıza çıkacaksınız. Sizlere sadece tek bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Her ne isterseniz isteyin, hiçbir zaman vazgeçmeyin. Kendinize konfor alanı yaratmaktan ziyade her zaman koşullarınızı daha da zorlayın. Zorladığınız her şey zihninizi daha taze ve çalışkan hale getirecektir. Bizlere gösterdiğiniz bu ilgiden dolayı başta eğitimci öğretmenlerimiz olmak üzere hepinize çok teşekkür ederim” dedi.

DOĞAN ERDOĞAN “ZİHNİNİZ AYAĞINIZI YÖNLENDİRİR”

Kendisinin de öğrenciliği çok sevdiğini belirterek sözlerine başlayan başarılı futbolcu Doğan Erdoğan, “Hayatımızın her alanında her saniye bir eğitim altında oluyoruz. Bazen evimizde otururken, bazen antrenman da bazen okuduğumuz birkaç cümlelik bir yazıda. Ama zihnimiz bu öğrenme içgüdüsüne her zaman hazır olmalıdır. Futbolda da böyle zihniniz sizin ayağınızı yönetir. Sağlam bir mental düşünceye sahip olmalısınız ki sonrasında bu sizi sahada da güçlü olsun. Ben de başarılı bir öğrenci olarak Anadolu Lisesi’ndeydim sonrasında üniversiteyi de kazandım ancak yurt dışına transferimden dolayı eğitimimi tamamlayamadım. Bu sene sonunda tekrar üniversite sınavına girip bu hayalimi de devam ettirmek istiyorum. Hayatınızın merkezi elbette hayalleriniz olacaktır ama bu hayallerinize uzanırken kendinize neler kattığınız sizi orada kalıcı yapacaktır. Tekrar beni de geçmiş öğrencilik yıllarıma götürdüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah yolunuz hep aydınlık olur” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.