Squid Game’in yıldızı Hoyeon’un yeni projesi belli oldu!

Squid Game’in yıldızı Hoyeon’un yeni projesi belli oldu!
Güney Kore’nin en ünlü yapımlarından biri haline gelen Squid Game dizisinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başaran dizinin yıldızı Hoyeon’un yeni projesi belli oldu. Ünlü isim Alfonso Cuaron imzası taşıyan gerilim dizisi Disclaimer'a katıldı.

27 yaşındaki Hoyeon, distopik Netflix dizisi Squid Game'de Kuzey Koreli sığınmacı Kang Sae-byeok'u canlandırdı ve geçen ay bir drama dizisinde kadın oyuncu dalında SAG Ödülü'nü kazandı. Squid Game dizisi sayesinde büyük bir çıkış yakalamayı başaran Hoyeon’un yeni projesi belli oldu. Güzel yıldız Disclaimer dizisinde Cate Blanchett, Kevin Kline, Sacha Baron Cohen ve Kodi Smit-McPhee gibi isimlerle birlikte rol alacak.

DİSCLAİMER DİZİSİNİN KONUSU


Renee Knight'ın romanından uyarlanan Disclaimer'da Blanchett, "çalışmaları uzun zamandır saygı duyulan kurumların gizli ihlallerini ortaya çıkarmak üzerine inşa edilmiş başarılı ve saygın bir televizyon belgeseli gazetecisi" olan Catherine Ravenscroft'u canlandırıyor. Kline'ın karakteri tarafından yazılmış ilgi çekici bir roman başucundaki masasında göründüğünde, uzun zamandır geçmişte gömülü olduğunu umduğu bir hikayenin kilit karakteri olduğunu fark eder ve dehşete düşer. Bu, en karanlık sırrını ortaya çıkaran bir hikaye ve sadece kendisine ait olduğunu düşündüğü bir sırdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.