Gaziantep Üniversitesi G10 El Ele

Gaziantep Üniversitesi G10 El Ele
G10 Gaziantep Gazeteler Birliği üyeleri, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ı ziyaret ederek, medya-üniversite ilişkilerine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Rektör Özaydın, medya ile önemli projelere imza atmak istediklerini söyledi.

Gaziantep’te medyadaki niteliği artırma konusunda çalışmalarını sürdüren G10 Gazeteler Birliği üyeleri, bu kapsamdaki ziyaretlerini sürdürüyor. Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın’ı ziyaret eden G10 üyeleri, görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette, Rektör Özaydınlı’nın yanı sıra, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ayşe Balat ve Prof. Dr. Recep Yumrutaş ile Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Evyapan’da hazır bulundu.

G10 Gaziantep Gazeteler Birliği’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren gazeteciler, “2 ay önce Basın İlan Kurumu’na bağlı gazetelerin yaşadığı sorunların çözümü ve daha nitelikli yerel medya için harekete geçtik. 2 ay içerisinde önemli mesafe katettik. Bu bağlamda, bizden desteğini esirgemeyen bürokrasi, siyasetçi ve iş dünyasına teşekkür ederiz. Ziyaretlerimiz kapsamında, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın ile de görüşerek, kendilerine yapabileceğimiz işbirlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunduk” dediler.

Rektör Arif Özaydın da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Gaziantep Üniversitesi’nde rektör olarak 1.5 yılı geride bıraktığının altını çizen Özaydın, “Bu süreçte önemli projelere imza attık. Vizyon projelerimiz ile, Gaziantep’i ve üniversitemizi daha da büyütmek istiyoruz. Gaziantep medyasının önemli isimleri ile de, bu bağlamda neler yapabileceğimizi değerlendiriyoruz. Hep birlikte elele vererek, daha güçlü Gaziantep ve üniversitemiz için çalışmalıyız. Sizlerin desteğini istiyoruz. Yapacağımız her işbirliği Gaziantep ve üniversitemiz için olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.