BİM'de 22 Mart Salı bugün dev indirimler! BİM'de bu hafta Salı indirimde hangi ürünler var? BİM 22 Mart 2022 aktüel ürünler kataloğu!

BİM'de 22 Mart Salı bugün dev indirimler! BİM'de bu hafta Salı indirimde hangi ürünler var? BİM 22 Mart 2022 aktüel ürünler kataloğu!
BİM'in bu hafta Salı günü için hazırlanan aktüel ürünler belli oldu. BİM aktüel ürünler kataloğunda bu hafta temizlik ürünlerinde indirimler yer alıyor. 22 Mart 2022 Salı günü raflarda yerini alacak ürünlerle ilgili bilgilerin verildiği katalogda fiyatlar da paylaşıldı. Peki BİM'e bu hafta başka neler var? İşte BİM 22 Mart 2022 aktüel ürünler kataloğu.

BİM aktüel ürünler kataloğu ile ilgili beklenen açıklama geldi ve 22 Mart’ta satışta olacak haftanın ilk aktüel ürünleri paylaşıldı. 2 sayfa olarak yayınlanan katalogda ürünlere ilişkin bilgiler yerini aldı.

BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU SAYFA 1

Kataloğun ilk sayfasında oda spreyi, sıvı sabun, oda kokusu, vücut losyonu, koku kesesi, şortlu takım, pijama takımı, uzun dantel kaplı bralet, soket çorap, kolonya, dudak balmı, patik çorap, şampuan, süngerli sırt kesesi, diş fırçası, kil maskesi, tırnak bakım ürünleri, çantalı makyaj fırçası seti ve arındırıcı peeling gibi ürünler yer alıyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.