Gaziantep FK için ilk 5 hayal oldu

Gaziantep FK için ilk 5 hayal oldu
Gaziantep Futbol Kulübü, Süper Lig’deki düşüşünü sürdürüyor. İlk 5 hedefinden uzaklaşan Kırmızı-Siyahlı takım son olarak deplasmanda Giresunspor’a 2-1 mağlup oldu. Gaziantep ekibinin tek golünü Maxim atarken bu maçta alınan yenilgiyle birlikte düşüş devam etti.

Sezona ilk 5 hedefiyle başlayan Gaziantep Futbol Kulübü, ligin bitimine haftalar kala bu hedefinen uzaklaştı. Şu ana kadar 37 puan toplayan Kırmızı-siyahlı takım, son olarak deplasmanda Giresunspor’a mağlup olarak ilk 5 hedefinden iyice uzaklaşmış oldu. Gaziantep Futbol Kulübü’nün şimdiki hedefi alt sıralardan uzaklaşmak olacak.

GALİBİYET HASRETİ SÜRÜYOR
Ligin 25. haftasında Medipol Başakşehir'e deplasmanda 2-0 kaybeden Gaziantep temsilcisi, sonraki hafta evinde Adana Demirspor'a 3-0 yenilirken, Yeni Malatyaspor ile 0-0 berabere kaldı. İzmir ekibi Altay'a deplasmanda 3-2 yenilen kırmız-siyahlı ekip, sonraki hafta evinde Atakaş Hatayspor ile 2-2 berabere kaldı. Pazartesi günüde GZT Giresunspor'a rakip sahada 2-1 yenilen Gaziantep FK'nin galibiyet hasreti 6 maça çıktı.

HEDEFİ İLK 5 OLARAK AÇIKLAMIŞLARDI
Sezon başında basın toplantısı düzenleyen Gaziantep Futbol Kulübü Başkanı Cevdet Akınal, yöneticiler ve Teknik Direktör Erol Bulut, bu sezon hedeflerinin ilk 5 olduğunu söylemişlerdi. Ancak, son 6 haftada galibiyete hasret kalan Kırmızı-Siyahlı takımın bu hedefe ulaşma şansı bitti gibi. Şu anda 37 puanla 14. sırada bulunan Gaziantep ekibi, kalan maçlarda alt sıralardan kurtulma mücadelesi verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.