Yine kan aktı... Amatör maçlardaki olaylara kim dur diyecek? Video Haber...

Pazar günü Gaziantep Süper Amatör Kümede oynanan Nizip Halk Eğitim Merkezi-Kalespor maçında yaşanan görüntüler kameralara yansıdı. Bu görüntüleri izleyenler “Amatör maçlarda bunlar yaşanmamalı” diyerek adeta isyan ettiler. Yetkilileri göreve çağıran sporseverler ve Kalesporlu yöneticiler, bu işi yapanların cezasız kalmamasını istediler.

ÖNCE ARABAN, ŞİMDİ NİZİP

Daha önce Araban Belediyespor ile Kalespor maçında, son olarakta Nizip Halk Eğitim Merkezi - Kalespor maçında yaşanan olaylar spor camiasının dikkatini çekerken, Gaziantepli futbolculara neden saldırıldığı tartışılıyor. Pazar günü oynanan ve Kalesporlu oyuncular ile teknik heyetin darp edildiği Nizip Halk Eğitim Merkezi maçının görüntülere ortaya çıktı. Taraftarlar, bazı futbolcular, teknik heyette görevli kişiler ve stadın görevlilerinin karıştığı kavgada adeta yumruklar konuşuyor. Nizip Halk Eğitim Merkezi ile Kalespor arasında yaşanan bu olay amatör maçlarda güvenlik zaafiyetinin olduğunu bir kez daha ortaya çıkardı.

KALESPOR CANINI ZOR KURTARDI

Maçın son dakikalarında Kalespor’un attığı golden sonra bazı taraftarlar sahaya inerek Kalesporlu oyunculara saldırırken, soyunma odasına giden futbolculardan birini ise lavaboya kilitlediler. Buda yetmezmiş gibi Kalesporlu teknik heyeti ve futbolcuları saha ortasında darp eden Nizip Halk Merkezi oyuncuları, teknik heyeti, taraftarları büyük tepki topladılar. Bu görüntüler ise kameralara yansıdı. Gaziantep Kalesporlu yöneticiler, “Nizip Halk Eğitim Adı Nizip halk eğitim olan devletin kurumunun Nizip teki Maç da Kulübümüze yaptığı saldırı anları yüreğimizi bir kez daha yaktı. Devletin parasıyla ve Nizip Halk Eğitim’in verdiği ücretle oynatılan futbolcular, teknik heyet ve kimliği belirsiz kişiler futbolcularımızı darp etti. Nizip Milli Eğitim Müdürü, Nizip Halk Eğitim müdürü ve sayın Valimizin bu konuda ilgilenmesini istiyoruz. Gerçekten de sportmenliğe yakışmayan hareketler. Orada bir çocuğumuza birşey olsa bunun hesabını kim verecek. Siz futbolculara transfer ücreti karşılığında Nizip Halk eğitimden para ödüyorsunuz. Bunun içinmi veriyorsunuz. Devletin parasını rakip takımın oyuncularını darp etsinler diyemi veriyorsunuz. Bunun hesabı sorulmalı. Sayın Valimiz Davut Gül’ün bu işten ilgileneceğine inancımız tam” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.