Google,Mac'te bile Safari'den daha hızlı

Google,Mac'te bile Safari'den daha hızlı
Google Crome son güncellemeleriyle hız konusunda zirvede olan Safari'yi tahtından indirdi. Chrome'un Mac bilgisayarlarda bile Safari'den daha hızlı olduğu kanıtlandı.

MojAndroid'ten edinilen bilgilere göre, Google Crome'un gelmiş geçmiş en hızlı tarayıcı olduğu kanıtlandı. M99 sürümündeki Google Chrome'un geliştiricileri son sürümle beraber bugüne kadar en hızlı tarayıcı Safari'yi geçtiği açıklandı. 

AFARİ RESMİ OLARAK EN HIZLI TARAYICIYDI 


Son güncellemeler sayesinde Chrome, Apple'ın Hızölçer karşılaştırmasında yeni bir rekor kırdı. Şimdiye kadar macOS için en hızlı tarayıcı olan Safari'yi yendi. 

CHROME MACBOOKTA BİLE DAHA HIZLI


Hızölçer kıyaslaması, üzerinde çalıştıkları tarayıcıların ve donanımların performansını ölçmek için Apple tarafından 2014 yılında yayınlandı. 2018 yılında yayınlanan 2.0 sürümünde; Safari, M1 Max çipli Macbook Pro dizüstü bilgisayarında 289 puanla en hızlı tarayıcı unvanını aldı.Chrome, Android'in yanında Apple'da da aynı sonuçları elde ediyor. 

CHROME 300 PUANLIK SINIRI AŞMAYI BAŞARDI


Son sürümü olan M99 ile birlikte Google Chrome, 300 puanla zirveye ulaştı. Bununla birlikte derleyici optimizasyonları ile de Chrome Safari'den yüzde 7 daha hızlı hale geldi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.