Şok.. Şok.. Gaziantepli futbolcular, Nizip'te canını zor kurtardı

Şok.. Şok.. Gaziantepli futbolcular, Nizip'te canını zor kurtardı
Gaziantep Süper Amatör ligde Şampiyonluk mücadelesi veren Gaziantep Kalespor ile Nizip Halk Eğitim maçında kan aktı.

Gaziantep Kalespor ile Nizip Halk eğitim takımı arasında oynanan ve 1-1 beraberlikle sonuçlanan Süper Amatör küme maçında konuk takım Kalespor teknik heyeti ve futbolcuları darp edildi. Bir taraftarın sahaya girmesiyle Kalesporlu oyuncular tekme tokat darp edildiği öğrenilirken bir çok oyuncu hastanelik oldu. 

Kalespor yönetimi ise konuyla ilgili açıklama yaptı. Futbolcuları darp edilen Gaziantep Kalespor yönetimi şu açıklamayı yaptı; 

Kamuoyuna Duyuru

Bugün Nizip Halk eğitim spor ile oynadığımız maçta takımımız gol attıktan sonra seyirci sahaya girmiş rakip takım oyuncuları ve teknik direktörü ile beraber futbolcularımıza ve teknik heyetimize saldırılmış bazı futbolcularımız yaralanmış ve çok vahim olaylar meydana gelmiştir,bir futbolcumuz sahaya giren taraftarlar tarafından lavaboya kilitlenmiş maç başlamasına rağmen oyuna girememiştir . Tamamen adli vaka olan bu olaylar hakkında hukuki girişimlerimiz yapılmış yarın da yapılmaya devam edecektir. Halk eğitim adı altında futbolcularına transfer ücreti ödeyip devletin kaynaklarını usulsüz şekilde harcama yaptıran kişi ve Kişiler hakkında ayrıca hukuk kurulumuz savcılığa suç duyurusunda bulanacaktır . Olaylar ile ilgili belge ve bilgiler gerekli yerler ve adli makamlarla paylaşılmış konunun takibi titizlilikle devam edecektir .
Kamuoyuna saygı ile duyurulur    Kale spor yönetim kurulu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.