Son Dakika: Gaziantep'te Hangi Otele Fuhuş Baskını Yapıldı? Gaziantep'te Fuhuş Operasyonu! Gaziantep'te Fuhuş Baskını Yapılan Oteli Siyasetçiler mi Koruyor!?

Son Dakika: Gaziantep'te Hangi Otele Fuhuş Baskını Yapıldı?  Gaziantep'te Fuhuş Operasyonu! Gaziantep'te Fuhuş Baskını Yapılan Oteli Siyasetçiler mi Koruyor!?
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde uyuşturucu ve fuhuşla mücadele kapsamında operasyonlarını sıkılaştırdı. Gaziantep Polisi, başta bağ evleri, Stüdyo daireler, rezidanslar ve oteller olmak üzere uyuşturucu kullanımı ve fuhuşa yer temin eden mekanlara sürekli olarak baskınlar düzenliyor."

Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kent genelinde huzuru sağlamak amacıyla çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Özellikle son dönemde artan uyuşturucu kullanımı ve fuhuş olaylarının önünü geçmek amacıyla operasyonlar yapan ve ekipler, uyuşturucu kullanımı ve fuhuşa yer temin eden aralarında tanınmış yıldızlı otellerin de bulunduğu mekanlara sürekli baskınlar düzenliyor.

Gaziantep Polisinin bu kapsamda geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te yıldızlı bir otele de baskın düzenlediği, sahibi ve yöneticilerini gözaltına alarak ifadelerine başvurduğu ileri sürüldü. Gaziantep’te bazı siyasetçi ve iş insanlarının da müdavimi olduğu söz konusu otel hakkında işlem yapılmadığı ancak faaliyetleri nedeniyle mercek altına alındığı ileri sürüldü.

SİYASETÇİLER Mİ KORUYOR?

Gaziantep Polisinin fuhuş baskını yaptığı otelle ilgili olarak bazı siyasetçilerin devreye girerek olayın kamuoyuna duyurulmasını engellediği ise iddialar arasında. Bazı üst düzey siyasi parti yöneticilerinin Ankara’dan Gaziantep’e geldiklerinde konaklamak üzere tercih ettikleri otellerin başında gelen söz konusu otelin adının fuhuş ve uyuşturucu ile anılmasını istemeyen bazı siyasetçilerin devreye girerek baskının basına ve kamuoyuna yansıtılmasını engelledikleri iddiası ise duyanları şok etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.