Oğuzeli’nin gururu halk eğitim

Oğuzeli’nin gururu halk eğitim
Türkiye Hentbol Federasyonu 2021-2022 Sezonunda Kadınlar 1. Lig A Grubunda mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Yöneticilerinden Ahmet Göçmen ve Başantrenör Mikail Şahin, Olay Medya Grubunu ziyaret ederek Spor Müdürümüz Mustafa Teke ile sohbet ederek kulübün geleceği, elde edilen başarı ve gelinen noktayı anlattılar.

Türkiye Hentbol Federasyonu 2021-2022 Sezonunda Kadınlar 1. Lig A Grubunda mücadele eden Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü ligde bu sezon başarılı sonuçlar alırken gözünü gelecek sezona çevirdi. Yeterli desteğin verilmesi halinde daha iyi yerlere gelmesi beklenen Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Hentbol takımı büyük fedakarlık gösterilerek ligde kalıcı alırken yeni sezonda daha iyi sonuçlar almayı hedefliyor.

ŞAHİN KALICI BİR TAKIM OLUŞTURDU
Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübünün Başantrenörü Mikail Şahin, Oğuzeli’nde Hentbolun kalıcı hale gelmesini sağlayacaklarını belirterek, “Oğuzeli Halk Eğitim Spor Kulübü olarak, bölgede ve ilçemizde kalıcı bir hentbol kültürü oluşturup, Oğuzeli halkına spor odaklı takım olarak katkı vermek istiyoruz" dedi.

DESTEK BEKLENİYOR
Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Hentbol takımı deplasmanlı ligde başarılı sonuçlar elde ederken büyük çabalar sonrasında ligin en rahat takımlarından biri haline geldi. Oğuzeli Halk Eğitimi Merkezi Spor Kulübü Hentbol takımı baş antrenörü Mikail Şahin, “Hedefimiz ligde kalıcı olmak. Bunun için desteğe ihtiyacımız var. Başta sayın valimiz Davut Gül olmak üzere yöneticilerimiz bizimle yakından ilgileniyorlar. Ancak, bu takımın güçlü bir sponsora ihtiyacı var. Bu destekle birlikte Gaziantep’i en iyi şekilde temsil etmek için elimizden geleni yapmaya gayret göstereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.