WhatsApp Kullananlar Dikkat! WhatsApp Kullananlar Yeni Özellikle Çok Zorlanacaklar! İşte WhatsApp'ın Güncellenen Versiyonu…

WhatsApp Kullananlar Dikkat! WhatsApp Kullananlar Yeni Özellikle Çok Zorlanacaklar! İşte WhatsApp'ın Güncellenen Versiyonu…
Günümüzün en sık tercih edilen ve kullanılan mesajlaşma platformları arasında WhatsApp bulunuyor. Anlık mesajlaşma uygulamasını kullanan kişiler için büyük gelişmeler gün yüzüne çıktı. Yeni beta sürümü 2.22.7.1 olarak güncellenen WhatsApp yeni gelen özellikleriyle kullanıcıları etkilemeyi başardı. Kullanıcıların memnun olacağı bu güncelleme sonrasında WhatsApp kullanıcılarının artış göstermesi öngörülüyor.

Android kullanıcıları için getirilen WhatsApp 2.22.7.1 sürüm güncellemesi yeni özelliklerini kullanıcıları ile paylaştı. Birçok kullanıcıya sahip olan anlık mesajlaşma uygulaması kalem yardımıyla resim ve videolara çizim yapma özelliğini getirerek dikkatlerini üzerine çekmeyi başardı. WhatsApp kullanıcılarının aktif olarak kullandığı kalem özelliğine ek olarak iki yeni kalem entegre edileceği bildirildi. WhatsApp bu dikkat çekici özellik sayesinde mevcutta olan kullanıcıları memnun ederken diğer yandan da başka kullanıcıları da kendine çekme fırsatını buldu. 

WhatsApp Yeni Özelliklere Büyük İlgi!

WhatsApp güncellemelerinin ardından kullanıcılar büyük bir ilgiyle yeni özellikleri keşfetmeye başladı. Gelen özellik sayesinde kullanıcılar diledikleri resim ya da videolara çizim yapma fırsatını bulabilecek. Aynı zamanda yepyeni bir özellikle daha karşımıza çıkan WhatsApp görüntü bulanıklaştırma özelliğini de kullanıcılarıyla paylaştı. Güncelleme sonrasında kullanıcılar büyük bir ilgiyle yapılan güncellemeyi inceleyerek kullanmaya başladı. Her geçen gün artış gösteren WhatsApp kullanıcı sayısı yeni yapılan güncellemeler sayesinde de kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Uygulamayı güncelleyerek yeni özelliklerden yararlanma fırsatını bulabilirsiniz.

WhatsApp Yeni Güncellemeler Yakında!

Sık sık kullanıcıları şaşırtan ve birbirinden farklı özellikleriyle tanınan anlık mesajlaşma platformu WhatsApp farklı özelliklerinde kısa süre içerisinde kullanıcılara sunulacağına dair vurgulamalar da bulundu. İOS için yapılması ön görülen koyu renkli balon seçeneğinin Android kullanıcıları için de geçerli olacağını ve bu konu üzerinde gerekli çalışmaların yapıldığı açıklandı. Aynı zamanda WhatsApp masaüstü sürümü için de aynı özellik geleceği bildirildi. Karanlık mod seçenekleriyle sohbet balonlarının koyu yeşil olacağı ve böylelikle sade ve şık bir görünüme sahip olacağı öngörülüyor. Merak içerisinde beklenen bu güncelleme geliştirilme aşamasında olmasından dolayı kullanıcılar tarafından şuan için kullanılamayacağı açıklandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.