Alesta Yachting Başka Bir Deneyim Sunuyor

Alesta Yachting Başka Bir Deneyim Sunuyor

Uzun yıllardır tatil denilince akla gelen 5 yıldızlı otel konaklamaları haricinde, pandemi ile birlikte insanlar izole bir tatilin yollarını aramaktadır. Bungalow ve villa tatili ile başlayan süreçle birlikte Fethiye yat kiralama da artık çok talep gören tatil seçenekleri arasında yerini almaktadır.

Genellikle haberlerden duyduğumuz “dünyanın en zengin iş insanı Göcek’ te” başlıklarından sonra yerli turistler de mavi yolculuk deneyimini merak etmektedir. Sektörde 40 yıllık tecrübesi, kaliteli hizmet anlayışıyla her geçen gün yenilenen ve büyüyen firma olan Alesta Yachting her yıl yüzlerce tatilciye bu deneyimi yaşatıyor.

Uzun yıllardır devam eden kaptanları, her yıl düzenli bakımı yapılan yatları Alesta’ yı diğerlerinden farklı kılmaktadır. Üstelik Fethiye yat kiralama hizmetinin yanı sıra Alesta turizmin diğer alanlarında da adından çokça bahsettirmektedir.

Alesta Yat Otel Olanakları

Hemen marinanın karşısında bulunan ve ön cephesi komple deniz manzaralı olan Fethiye yat otel in odaları ferah ve konforlu olarak döşelidir. Mavi yolculuk kaptanlarını ve misafirlerini ağırlayan otele her yıl yurtdışından ve yurtiçinden tatilciler gelmektedir. Tercih edenlerin sebepleri arasında sayabileceğimiz bir çok olanağı sunan otel yönetimi, son yıllarda otel misafirlerinin ücretsiz yararlanabileceği bir özel plaj işletmeye başlamıştır.

Arkasında Fethiye’ nin yeşili, ön tarafında masmavi Fethiye körfezi ile tatilcilere harika bir konumda hizmet vermektedir. Fethiye’ yi gezmek isteyenlerin, eğlenmek isteyenlerin kolayca ulaşabileceği bir lokasyon olması tercihler arasındadır.

Sıcak yaz günlerinde plaja Alesta Yachting firmasına ait bir guletle denizden gitmek harika bir yolculuğun kapısını açar. Dışarıdan girenlere ücretli olan plajdan otel misafirleri ücretsiz faydalanmaktadır.

Tatilinde hareket seven misafirler Fethiye’ nin bir çok noktasına otelden kolay ulaşım sağlayabilir. Fethiye marina çevresinde bulunan restaurantlara gidebilir, dünya mutfağından lezzetleri tadabilir.

Otelin çatısında bulunan restauranta ise romantik yaz akşamlarında harika bir ortam sağlamaktadır. Leziz yemekler eşliğinde içilen içkiler ve karşınızda bir Fethiye körfezi muhteşem anlara tanıklık eder.

Sizlerde bu yıl rotanızı Fethiye’ ye çevirebilir ister mavi yolculuk yapabilir, isterseniz de bu harika konum ve manzara da konaklayabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.