Giresun biletleri satışta

Giresun biletleri satışta

GZT Giresunspor’un 14 Mart Pazartesi günü konuk edeceği Gaziantep FK karşılaşmasının biletleri satışa çıktı.

Süper Lig’in 29. haftasında GZT Giresunspor, Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek. Çotanak Spor Kompleksinde 14 Mart 2022 Pazartesi günü saat 20:00’da oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları 1. kategori için 50 TL, 2. kategori için 30 TL, 3. kategori için 15 TL olarak açıklandı.

Bilet almak isteyenlerin Passolig’in web sitesinden ya da Atatürk meydanında bulunan Passolig  Passolig gişesinden satın alabilecekleri bildirildi.

7-12 YAŞ ARASI ÇOCUKLAR VE TÜM KADINLAR ÜCRETSİZ İZELEYEBİLECEK

Giresunspor kulübünün sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel 7-12 yaş arası çocuklar ve tüm kadın taraftarların maçı ücretsiz izleyebilecekleri bildirildi.

Paylaşımda, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel 7-12 yaş arası çocuk taraftarlarımız ve tüm kadın taraftarlarımız Spor Toto Süper Lig’in 29. haftasında, 14 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de Çotanak Spor Kompleksi’nde oynayacağımız Gaziantep FK maçını ücretsiz olarak seyredebileceklerdir. Bilet almak isteyen kadın ve 7-12 yaş arası çocuk taraftarlarımız, biletlerini 8 Mart Salı günü saat 13.00'den itibaren Atatürk Meydanı’nda bulunan bilet satış gişesinden temin edebileceklerdir” açıklaması yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.