Tutku Açık oyundan memnun

Tutku Açık oyundan memnun
Gaziantep Basketbol Baş antrenörü Tutku Açık, Galatasaray NEF maçı sonrasında açıklama yaparak, rakip karşısında iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Maçın sonuna kadar oyunu dengede götürdük” dedi.

Son pozisyon hakkında çok fazla yorum yapmak istemediğini söyleyen Gaziantep Basketbol başantrenörü Tutku Açık, “Zaten izleyen herkes aynı fikirde. Burada bizim kazanmamız çok önemliydi. Play-off ve sıralamayı yakından ilgilendiren bir maçtı. Bu yüzden maçın bu şekilde bitmesi oyuncularıma ve takımıma karşı vicdanen beni çok rahatsız etti. Galatasaray’ı tebrik ediyorum.” 

KABA’NIN EKSİKLİĞİNİ HİSSETTİK
“Takımımızın ve ligin en önemli oyuncularından biri olan Alpha Kaba’nın olmayışını ilk iki periyotta hissettik. Bunun yanında Ryan Luther iki ay sonra bugün ilk maçına çıktı. İlk yarıda hücumdaki tercihlerimiz sertliğimizi düşürüp kolay basket yememize sebebiyet verdi. Üçüncü periyotta 18 sayı geriye düşmemize rağmen maçı bırakmayıp Galatasaray gibi bir rakibe karşı öne geçmeyi başardık. Maçın sonuna kadar oyunu dengede götürdük” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.