Son Dakika: Vali Gül: Gaziantepli Vatandaşları Uyardı! Gaziantep Valisi Davut Gül'den Bugün Gaziantepli Vatandaşlara Peş Peşe Uyarı...

Son Dakika: Vali Gül: Gaziantepli Vatandaşları Uyardı! Gaziantep Valisi Davut Gül'den Bugün  Gaziantepli Vatandaşlara   Peş Peşe Uyarı...
Rusya ile Ukaryna arasında yaşanan savaş sonrası ayçiçek yağı üretimi için gerekli olan hammaddelerin temininde sıkıntılar başladı. Yaşanan sıkıntılar nedeniyle ayçiçek yağı fiyatlarının artması ve stok sıkıntısı söylentileri sonrası vatandaşlara marketlere akın etti.

Sosyal medyada iddiaların artması, marketlerin uyguladığı sınırlamalar sonrası Gaziantp Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri denetime çıktı. Gaziantep Valisi Davut Gül, "Gereksiz talep fiyatları artırır" dedi.
Türkiye genelinde olduğu Gaziantep'te de ayçiçek yağı stoklarının tükeneceği ve fiyatlarının yükseleceği endişesi sonrası vatandaşlar marketlere akın etti. Kent genelinde de ortaya çıkan manzara ve sosyal medyada devam eden tatışmalar üzerine Gaziantep Tarım ve Orman İl Müdülüğü ekipleri, marketlerde denetime çıktı.

"RAFLARDA OLMAYAN ÜRÜN YOK"

Denetim çalışmaları sonrası açıklamalarda bulunan Gaziantep Valisi Davut Gül, marketlerde ürün eksikliği olmadığını söyledi. Vali Gül, "Gaziantep Tarım İl Müdürlüğü personellerimiz marketleri denetlemeye devam ediyor. Raflarda olmayan hiç bir ürün bulunmamaktadır. Fiyat denetimleri de devam etmektedir. Hemşehrilerimizden istirhamım, ürünleri üçerli beşerli almamaları. 
Gereksiz talep fiyatları artırır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.