Son Dakika: Pakdemirli'nin Ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da görevden alınacak mı?

Son Dakika: Pakdemirli'nin Ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'da görevden alınacak mı?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep'li Bakan Abdulhamit Gül'ün istifasının ardından kabinede değişiklikler olabileceğini işaret etmişti. İktidar kulislerinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve Sağlık Bakanı'nın da aralarında bulunduğu bir kaç isimin daha görevden alınabileceği iddia ediliyor...

ABDULHAMİT GÜL'LE BAŞLAMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; Adalet Bakanlığı görevinden istifa eden Abdulhamit Gül'ün yerine bu görevi daha önce de yapan Bekir Bozdağ atandı. Bu atamayla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Değişen şartlara göre Kabine'de revizyona gitmemiz doğal bir durum. Bundan sonra da gerektiğinde yeni değişiklikler yapabiliriz." diyerek Kabine'de değişiklik sinyali verdi. Bu açıklamadan hemen sonra siyaset kulisleri de hareketlenmişti.

PAKDEMİRLİ'YLE DEVAM ETTİ

Geçtiğimiz günerde Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Resmi Gazetede yayınlanan karar ile görevinden alınmış yerine Vahit Kirişci getirilmişti. Pakdemirlinin görevden alınmasının ardından İktidar kulislerinde kabine de bir kaç isim de daha değişiklik olacağı bilgisi alındı. 

SAĞLIK BAKANI KOCA  GİDECEK Mİ?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın da aralarında bulunduğu bazı isimlerin de görevden alınarak yerine yeni atamalar yapılabileceği iddia edildi.


Cumhuriyet’ten Mustafa Çakır'ın kulis haberine göre, gelecek dönemde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ikiye ayrılabileceği, Mehmet Nuri Ersoy’un Turizm Bakanı olarak devam edeceği ancak Kültür Bakanlığı’na başka bir ismin getirilebileceği de dillendiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.