Gaziantep'te Fırtına Ağaçları Devirdi! 1 Kadın Devrilen Ağacın Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldu!

Gaziantep'te Fırtına Ağaçları Devirdi! 1 Kadın Devrilen Ağacın Altında Kalmaktan Son Anda Kurtuldu!
Gaziantep’te etkili olan yağışlı hava ve şiddetli rüzgâr, faciaya neden oluyordu.

Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı üzerinde yer alan bir ağaç, şiddetli rüzgâr nedeniyle devrildi. Ağacın devrildiği sırada bulvar üzerinde yürüyen bir kadının faciadan kıl payı kurtulduğu öğrenildi. Öte yandan devrilen ağaç nedeniyle bir aracın ufak çapta zarar gördü.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Gaziantep’te 3 Mart Perşembe günü şiddetli rüzgâr ve yağışın yaşanacağı duyurulmuştu. Yapılan duyurunun ardından kent genelinde şiddetli rüzgar ve yağış meydana geldi. Kent genelinde zaman zaman etkili olan şiddetli rüzgar ve yağış, vatandaşların zor anlar yaşamasına neden oldu.

AĞAÇ DEVRİLDİ!

Kent merkezinde bulunan kimi ağaçlar, şiddetli rüzgara dayanamadı. Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı üzerinde yer alan bir ağaç, şiddetli rüzgar nedeniyle devrildi. Kök kısmından kırılarak devrilen ağaç, neredeyse faciaya neden oluyordu. Kaldırımda yürüyen bir kadın, neredeyse devrilen ağacın altına kalıyordu. Son anda kurtulduğu öğrenilen kadın olay yerinden uzaklaşırken, devrilen ağaç park halinde bulunan bir araçta küçük çaplı hasara neden oldu.
Kentte genelinde etkili olan şiddetli rüzgarın, kentte daha fazla soruna neden olmaması için önlem alınması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.