Akbank Müşterilerine Müjde! Akbank'tan Müşterilerine Telefon Hediyesi! 31 Mart’a Kadar Alabilirsiniz!

Akbank Müşterilerine Müjde! Akbank'tan Müşterilerine Telefon Hediyesi! 31 Mart’a Kadar Alabilirsiniz!
Yeni dönemde müşteri kitlesini artırmak isteyen Akbank, onlarca kişiye akıllı cihaz dağıtacağını duyurdu. Kampanya, firmanın resmi internet sitesi üzerinden yayınlanırken başvuru detayları da aynı gün belli oldu. Fakat kampanya sınırlı bir süre için devam edecek ve bu nedenle vatandaşların ellerini çabuk tutmaları gerekiyor. İşte, Akbank tarafından açıklanan akıllı cihaz kampanyasının tüm detayları.

Yeni kredi döneminin başlaması, müşteri sayısını artırmak isteyen bankaların da yeni gelişmeler ve düzenlemeler yapmalarını zoraki hale getirmiştir. Bu nedenle çeşitli fırsat haberlerini sıralayan Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada yeni bir cep telefonu almak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren bir kampanya duyurdu.

2022 yılına girildiğinde emekli promosyonları ve ihtiyaç kredisi fırsatlarını ardı ardına sıralayan Akbank, son olarak cep telefonu satın almak isteyen vatandaşları ilgilendiren bir kampanya geliştirerek milyonlarca vatandaşı resmen sevince boğdu. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden açıkladığı bilgilere göre vatandaşlar fırsat kapsamında istedikleri telefonları uygun tarifelerle satın alabilecekler. İşte, telefon sahibi olmak isteyen milyonlarca kişiyi ilgilen Akbank fırsatı.

Akbank’tan Müjde Niteliğinde Akıllı Cihaz Kampanyası!

Kamu bankası olarak hizmet vermeyen Akbank, yeni dönemde müşteri kitlesini arttırabilmek için düzenlediği son telefon kampanyasını da vatandaşlar için duyurdu. Akbank, telefon kampanyasına ile çekilişle birçok vatandaşa telefon ve akıllı cihazlar dağıtılacağını açıkladı. Kampanya kapsamında 10 adet Samsung Galaxy Z Flip 3 Akıllı Telefon, 10 adet Samsung Galaxy Watch 4 akıllı saat ve 5 adet Samsung Smart TV cihazı, çekiliş yoluyla Akbank müşterilerine dağıtılacak. Şimdilerde yeni bir akıllı cihaza sahip olmak isteyen milyonlarca vatandaş, Akbank müşterisi olabilmek için gün sayıyor.

Akbank Akıllı Cihaz Kampanyasına Nasıl Katılım Sağlanır?

Akbank tarafından sunulan akıllı cihaz kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların öncelikle işlemlerinin tümünü Akbank firmasına taşımaları gerekiyor. Daha sonra Akbank mobil uygulamasını indirerek açılan ekranda ‘’müşteri olmak istiyorum’’ butonuna tıklamaları şart. Daha sonra açılan yeni sayfa üzerinden gelen form bilgileri eksiksiz ve doğru şekilde doldurulmalıdır. Form doldurduktan sonra başvuru sahibinin yüz taraması yapılması gerekiyor. Tüm bu adımları tamamlayarak Akbank elektronik cihaz kampanyasına kolayca katılabilirsiniz.

Akbank Elektronik Cihaz Kampanyasının Detayları Nelerdir?

Akbank müşterisi olduktan sonra akıllı cihaz kampanyasına katılmak için 15 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında mobil uygulama üzerinden başvuru işlemlerinin tümünün tamamlanmış olması gerekiyor. Çekiliş işlemleri bittiğinde ise Milli Piyango İdaresi kapsamında denetimler gerçekleştirilerek hak sahiplerine cihazları kısa süre içerisinde ulaştırılacaktır. Siz de çekilişle akıllı cihaz sahibi olmak istiyorsanız Akbank müşterisi olarak çekilişe hemen katılabilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.