Video Haber: TMSF’li Royal Halı’dan sanatçı Ebru Yaşar’a milyonluk reklam kıyağı

TMSF tarafından el konulan ve yaklaşık 6 yıldan buyana kayyumlar tarafından yönetilen ve bir türlü Royal Halı’daki dedikodu vurgunları bitmezken şimdi yenisi eklendi.

Ünlü sanatçı Ebru Yaşar’ın oynadığı Royal Halı reklamının milyon TL’lik paralara yapıldığı iddia edilirken bu ekonomik krizde Royal Halı yöneticilerinin neden bu reklam yaptıklarına bir anlam verilemezken Gaziantep kamuoyu, Royal Halı’nın bu reklamına büyük tepki gösterdi.

ROYAL HALI’YA GENEL MÜDÜR DAYANMIYOR

2016’da TMSF tarafından el konulan Royal Halı’ya ilk önce halı piyasasında muhasebeci olarak Mehmet isimli bir genel müdür atandığı ve bu genel müdür hakkında bir çok dedikodu çıkınca TMSF görevinden aldı. Bunun yerine de Tansel Tula atandı. Yeni genel müdür Tula’nın ilginç bir özgeçmişi olduğu, halı sektörüyle uzaktan ve yakından bir ilgisi olmadığı ileri sürülürken genel Müdür Tula’nın özgeçmişi şöyle; 1969 yılında İstanbul'da doğan Tansel Tula, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. 1988 yılında iş hayatına atılmış; yatırım teşvik müşavirliği, inşaat ve mobilya şirketlerinde çalışmıştır.

EBRU YAŞAR’A ROYAL HALI NE KADAR PARA VERDİ?

Royal Halı’nın genel müdürü Tansel Tula’nın iddasına göre geçen yıl 2 milyon metkekare halı sattıklarını ve bu reklamla birlikte hedeflerinin 3 milyon metrekare olduğunu açıklarken Gaziantep kamuoyu ise bu reklamla birlikte 3 milyon metrekare halı satılmadığı takdirde Royal Halı’nın zararını kimin ödeyeceğini merak ediyor. Ayrıca Genel Müdür Tansel Tula’nın sanatçı Ebru Yaşar’a ne kadar ücret ödediğini de Gaziantepliler soruyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.