Son Dakika: Gaziantep CHP'de Hareketli Saatler!

Son Dakika: Gaziantep CHP'de Hareketli Saatler!
"Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanlığında hareketli saatler yaşanıyor. Yönetim Kurulu Üyeleri Temayyül Yoklamasıyla Belirleniyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın, Gaziantep'te belirlenecek olan 35 kişilik yönetim kurulu üyelerini temayül yoklamasıyla belirleneceği iddia edildi. Salıcı'nın yeni oluşacak yönetimin genç ve kendi alanlarında başarılı isimlerden oluşmasını istediği öğrenildi. "


TEMAYÜL YOKLAMASI BAŞLADI

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep il yönetim kurulu üyelerinin isimleri kısa süre içerisinde açıklanacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın talimatıyla Gaziantep il yönetime girecek olan isimler üzerinde kent genelinde temayül yoklaması gerçekleştirdiği ortaya çıktı. 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi Gaziantep'te il başkanlığı için kongre yapmama kararı aldı. Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı'nın talimatıyla Gaziantep'te 35 kişilik yönetim kuruluna girecek isimlerin temayül yoklamasıyla belirlendiği açıklandı. Yapılan bu çalışmanın kısa süre içerisinde tamamlanacağı dile getirilirken, yönetim kuruluna girecek isimlerin genç ve kendi mesleklerinde başarılı olan isimlerden tercih edilmesi bekleniliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.