Bakan Gül’den Gaziantep sürprizi

Bakan Gül’den Gaziantep sürprizi
Adalet Bakanlığı görevinden ayrılan Abdulhamit Gül, G10 Gaziantep Gazeteler Birliği üyeleri ile yaptığı görüşmede önemli açıklamalar yaptı. Gaziantepliler'e mesaj gönderen Gül, önümüzdeki 1-2 hafta içerisinde Gaziantep'e geleceğini ve bazı ziyaretler gerçekleştireceğini söyledi.

Ankara'da temaslarda bulunan G10 Gaziantep Gazeteler Birliği üyesi 10 gazete sahibi, eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ü ziyaret etti.
Gazetelerin yaşadığı sorunların çözümü için Ankara'da bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Gaziantep Milletvekilleri ile buluşan G10 Gaziantep Gazeteler Birliği üyeleri, karşılıklı görüş alışverişinde bulunmuşlardı. Heyet üyeleri, Ankara ziyaretleri kapsamında eski Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ü de ziyaret etti.
Önce Ak Parti Genel Başkan Yardımcılığı, daha sonra da Adalet Bakanlığı döneminde Gaziantep'e önemli hizmetleri bulunan Abdulhamit Gül, bir çok kesimin takdir ettiği bir siyasetçi haline gelmişti. Gaziantep'te yargının daha hızlı işlemesi için, hem yeni hizmet binaları, hem de ihtiyaç duyulan kadroların atanması için kente pozitif ayrımcılık yapan Gül, diğer bakanlıklar nezdinde bir çok projenin de öncülüğünü yapan isim oldu.

Rapor verdiler
G10 Gaziantep Gazeteler Birliği üyeleri, bakanlıktan ayrıldıktan sonra Ankara'daki ofisinde çalışmalarını sürdüren Abdulhamit Gül'ü ziyaret ederek, hem Gaziantep'e yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler hem de, gazetelerin yaşadığı sorunlarla ilgili hazırlanan dosyayı verdiler. Bakan Gül ise, kendisini duygulandıran ziyaret nedeniyle, gazetecilere teşekkür etti.

Gül'den Gaziantepliler'e mesaj
Ziyaretinde bulunan gazeteciler aracılığıyla Gaziantepliler'e mesaj gönderen Gül, "Ak Parti çatısı altında, Gaziantep'te önemli hizmetlere imza attık. Kentin bir çok sorununun çözümü için, hem milletvekili arkadaşlarımız, hem belediye başkanlarımız, hem teşkilatlarımız, hem de bürokrasi ve iş dünyası ile ortak hareket ettik. Bu birlik ve beraberlik sayesinde bir çok önemli projenin Gaziantep'e getirilmesini sağladık. Gaziantep bizim sevdamız. Önümüzdeki bir iki hafta içerisinde Gaziantep'e geleceğim. Geniş bir program yaparak, Gaziantep'te ziyaretlerde bulunacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.