Madalya avcısı Katırcıoğlugil

Madalya avcısı Katırcıoğlugil
SANKO Okulları öğrencileri’nden Çetin Katırcıoğlugil, yüzmede madalyaları tek tek sıralıyor.

SANKO Okulları öğrencileri’nden Çetin Katırcıoğlugil, yüzmede madalyaları tek tek sıralıyor. Küçük yaşta başladığı yüzme sporunda altın madalyalar kazanmaya devam eden Katırcıoğlugil, SANKO Okulları’nın gururu oldu. Arkadaşlarıyla birlikte şu ana kadar 57 madalya kazanan Katırcıoğlugil, İl birinciliği müsabakasında ise yine altın madalyasını almayı bildi.

SANKO’NUN HAKLI GURURU
SANKO Okulları öğrencileri, Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Okullar Arası Yıldızlar Yüzme Müsabakası”nda iki birincilik kupası ve 57 madalya kazanarak toplam sıralamada kızlarda ve erkeklerde il şampiyonu oldu.

KIZLARDA 15 ALTIN, 8 GÜMÜŞ, 5 BRONZ KAZANDILAR
Gaziantep Olimpik Yüzme Havuzunda düzenlenen yarışmada, kızlarda Defne Su Demirbakan, Beril Tanrıtanır, Duru Kayın, Zeynep Karakuşoğlu, Nur Zorkirişçi ve Lara Çehreli bireysel yarışlarda 15 altın, 8 gümüş ve 5 bronz madalya kazandı, toplam sıralamada il birincisi olan kızlar takımı SANKO Okulları flamasını gururla dalgalandırdı.

ERKEKLER BİREYSELDE 17 ALTIN MADALYA
Erkeklerde ise Ali Emre Simitçi, Mustafa Kerem Kaya, Fahri Tuna Suat, Alperen Göksular ve Çetin Katıcıoğlugil bireysel yarışlarda 17 altın, 4 gümüş ve 8 bronz madalya kazandı. Toplam sıralamada erkekler takımı da il birincisi olarak SANKO Okulları flamasını zirveye taşıdı.

KATIRCIOĞLUGİL GÖZ KAMAŞTIRIYOR
SANKO Okulları öğrencilerinden Çetin Katırcıoğlugil, küçük yaşta başladığı yüzme sporunda adından sıkça bahsettiriyor. Katırcıoğlugil, şu ana kadar Gaziantep İl birinciliğinde tüm rakiplerini geçerek bireyselde 1 Altın madalya, 100 metre kulvarda serbest bayrakta 1 Altın madalya, 100 metre karışık bayrakta 1 Altın madalya, 200 metre kurbağalamada bronz madalya ve 50 metre kurbağalamada 4 bronz madalya kazanarak yüzmeye adeta damga vurdu.

HEDEFİ MİLLİ TAKIM
2009 doğumlu olan ve büyük bir keyifle yaptığı yüzme sporunda altın, gümüş ve bronz madalyaları toplamaya devam eden Çetin Katırcıoğlugil, şu ana kadar çok sayıda madalya ve birincilik elde ederek adından sıkça bahsettirdi. Katırcıoğlugil, İl birincisi olduğu müsabakalardan sonra hedefini Milli Takım olarak belirlerken, “Milli takımda ülkemizi temsil etmek istiyorum. Tek hedefim Ay-Yıldızlı formayı giymek” dedi.

DEDESİNDEN BÜYÜK DESTEK
Yüzme sporunda aldığı başarılarla dikkatleri üzerine çeken Çetin Katırcıoğlugil, yıllardır Gaziantep sporuna ve futboluna büyük hizmetler veren, Gaziantepspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor eski Futbol Şube Sorumlusu Çetin Katırcıoğlugil’in büyük bir desteğiyle yeni başarılar elde etmek istiyor. Küçük Katırcıoğlugil, dedesinden aldığı destekle yüzmede ismini en üste yazdırmayı başarırken şimdiki hedef el ele vererek Türkiye şampiyonluğunu yakalamak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.