Haluk Levent Gaziantep Migros Çalışanlarınıda Sevindirdi! Migros'ta DGD-SEN ile şirket yönetimi anlaşmaya vard! Haluk Levent: Tüm sorunlar çözüldü

Haluk Levent Gaziantep Migros Çalışanlarınıda Sevindirdi! Migros'ta DGD-SEN ile şirket yönetimi anlaşmaya vard! Haluk Levent: Tüm sorunlar çözüldü
Haluk Levent, sosyal medya hesabından yayımladığı bir mesajla Migros işçileri ile taşeron firma arasında anlaşmanın sağlandığını duyurdu. DGD-SEN'in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımla şirket yönetimiyle anlaşmaya varıldığı açıklandı.

Sanatçı Haluk Levent, Migros işçileri ile taşeron firma arasında uzlaşma sağlandığını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla açıkladı.
Levent'in sosyal medya hesabından "Haluk abiden sizlere mesaj var. “Canlarım! Geçen yıl Migros işçileri için arabulucu olmuştum. Çözüme kavuşmuştu. Son 9 gündür hem sendika hem taşeron firma ile görüşmem sürüyordu. Son görüşmeyi Ahbap derneğinde yaptık(8 saat sürdü) Ve tüm sorunlar çözüldü. Bilginize” paylaşımı yapıldı.
Haluk abiden sizlere mesaj var.

“Canlarım!
Geçen yıl Migros işçileri için arabulucu olmuştum.Çözüme kavuşmuştu.
Son 9 gündür hem sendika hem taşeron firma ile görüşmem sürüyordu.
Son görüşmeyi Ahbap derneğinde yaptık(8 saat sürdü)
Ve tüm sorunlar çözüldü.?
Bilginize”


DGD-SEN ile Migros yönetimi arasında anlaşma sağlandı

Haluk Levent'in "Detaylı açıklamalar @DGDSEN ve @usgrup_tr16 tarafından en kısa sürede yapılacak" paylaşımından sonra, DGD-SEN'in (Depo, Liman, Tersane ve Deniz İşçileri Sendikası)sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yapıldı.
#MigrosİşçisiKazandı | Bu direnişin kazananı birliğine ve haklılığına inanmış Migros Esenyurt depo işçileri ve her türlü yaratıcı dayanışmayı sergileyen halkımız ve dostlarımızdır.

Direnenlerin yolundan yürü!
Tahir’in, Ali Faik’in yolundan… pic.twitter.com/NVgXWH2y6e


DGD-SEN'in Twitter hesabından yapılan açıklamada "#MigrosİşçisiKazandı | Bu direnişin kazananı birliğine ve haklılığına inanmış Migros Esenyurt depo işçileri ve her türlü yaratıcı dayanışmayı sergileyen halkımız ve dostlarımızdır" denilerek şu ifadeler kullanıldı:

"Migros'un İstanbul Esenyurt'ta bulunan Avrupa Dağıtım Merkezi deposunda işten atmalar ve işyerinde ücret artışı, prim, işçi sağlığı, iş güvenliği ve diğer sorunlar nedeniyle Haluk Levent'in arabuluculuğunda Migros yöneticilerinin katılımı ve garantörlüğünde Us Grup ile yaptığımız görüşme biraz önce sonuçlanmıştır.


Görüşme sonucunda; atılan tüm işçilerin geri alınması, ücret artışı, prim ödemeleri ve işçi sağlığı iş güvenliği sorunlarının giderilmesi ile ilgili detaylarını daha sonra açıklayacağımız şekilde mutabakata varılmıştır. Görüşmelerde olağanüstü gayreti için Haluk Levent'e özellikle teşekkür ederiz. Migros depo işçilerine ve işçi sınıfımıza hayırlı olsun.


Bu direnişin kazananı birliğine ve haklılığına inanmış Migros Esenyurt Depo işçileri ve her türlü yaratıcı dayanışmayı sergileyen halkımız ve dostlarımızdır."

US Group ve Migros Türkiye'den açıklama

İşçilerin kazanımı sonrası taşeron firma US Group ve Migros Türkiye'den de açıklamalar geldi. US Group, "İşletmesini yaptığımız Migros Esenyurt Dağıtım Merkezi'nde @haluklevent in katkısıyla yapılan görüşmelerin çalışanların işe dönme kararı ile sonuçlandığını sevinerek bildiririz" açıklamasında bulunurken, Migros Türkiye ise şu açıklamayı yaptı:

"Esenyurt Dağıtım Merkezi'nin çalışanları, yakın diyaloğumuzla işinin başına dönme kararı almıştır. Bu süreçte duyarlı yaklaşım gösteren herkese teşekkür ederiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.