Gaziantep Kızılaya Güler Başkan

Gaziantep Kızılaya Güler Başkan
Türk Kızılay Derneği Şehitkamil Şubesi’nin 2. olağan genel kurul toplantısı Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Salonu’nda yapıldı. Genel kurulda İsmail Güler, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Türk Kızılay Derneği Şehitkamil Şubesi’nin 2. olağan genel kurul toplantısı Büyükşehir Belediyesi Çetin Emeç Salonu’nda yapıldı. Genel kurulda İsmail Güler, yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. 

Türk Kızılay Derneği Şehitkamil Şubesi’nin 2. olağan genel kurulu yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Genel Kurulun Divan başkanlığı İslim Arıkan başkanlığında gerçekleşti. 110 delegenin 91 oyunu alan Güler yeniden başkan seçildi.

HER GÜN YENİ BİR İNSANA ULAŞIYORUZ 

Tek liste olan genel kurulda konuşan Türk Kızılay Şehitkamil Şube Başkanı İsmail Güler,2018’de göreve başladıklarını hatırlattı. yaptıkları çalışmalardan bahseden Güler açıklamalarını şöyle sürdürdü: "Türk Kızılay ailesinin bir kolu olarak 24 Şubat 2019 tarihinde I.Olağan kongre ile “Türk Kızılay Şehitkamil Şubesi” adı ile kurulan, yardıma ihtiyacı olan her bir insana aynı sevgi ve şefkatle yardım eli uzatmaya gönül veren hizmet gönüllüleriyiz. Her gün daha fazla insana ulaşma gayesiyle varlığımızı sürdürme gururuna 19 Şubat 2022 tarihinde II. olağan kongremizle yeniden layık görüldük. 

Elbette, amacımız her bir insanımıza yardım eli uzatmaktır ama bunun ötesinde en büyük isteğimiz içten bir tebessüm ile birbirimiz sarıp sarmalamaktır. Takdir edersiniz ki bu süreç ciddi emek ve samimiyet gerektirmektedir.  Tabii bizler gönüllülük hizmetimizi yerine getirirken siz değerli bağışçılarımızın katkısı kesinlikle yadsınamaz. Bizler, Türk Kızılay’ının birer parçası olmaktan büyük mutluluk duymaktayız. Kuşkusuz gönüllülüğe tabii olan, bu yardım çalışmalarımızı büyük bir istek ve sevgiyle yerine getirmekteyiz. Biz bir aileyiz.  Genç kızılay gönüllülerimiz, kadın kollarımız ve genel yönetim kurulu üyelerimiz, siz değerli bağışçılarımız ve gönül destekçilerimizle aynı amaç ve aynı istek ile yarınlarda olma isteğimiz daim olacaktır. Katılımlarınız ve verdiğiniz  destek için teşekkürlerimi sunarım" dedi.

YÖNETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU 

ŞUBE YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ 

Şube başkanı 

İsmail Güler 

Yönetim kurulu üyeleri 

1 Ahmet Kıyak 

2 Ali Yılmaz 

3 Gökmen Gökçek 

4 Meral Özdemir 

6 Metin Kurçeren 

7 Mustafa Ülger 

8 Şule Bazoğlu Paksoy 

9 Talip Esen 

ŞUBE YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ 

1 Mustafa Kökçü 

2 Zahide Merve Öndül 

3 Ergül Yavuzatmaca 

4 Serkan Gençarslan 

5 Seyhan Merve Çekici 

6 Tuncay Korkut 

7 Bünyamin Göbelek 

8 Cemal Talşik  

9 Burak Tanrıöver 

ŞUBE DENETÇİSİ ASİL VE YEDEK ÜYELER 

1 Ahmet Özturan 

2 Mustafa Yıldız 

 GENEL MERKEZ GENEL KURUL ASİL VE YEDEK DELEGELER  

1 Memik Terlemez 

2 Hüseyin Yılmaz 

3 Ömer Çetinkaya 

4 İlyas Yiğituşağı  

5 Vakkas Dağlı  

6 Enes Kirli 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.