Deplasmanda küme düşüyor

Deplasmanda küme düşüyor
Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında konuk olduğu Medipol Başakşehir'e 2-0 yenilen Gaziantep Futbol Kulübü, deplasmanda kazanamama serisini sürdürdü. Kırmızı-siyahlı takım iç saha 29 puan toplarken deplasmanda ise sadece 6 puan aldı.

Gaziantep Futbol Kulübü, bu sezon dış sahada oynadığı 13 karşılaşmadan sadece 6 puan toplayabildi. İç sahadaki başarısını bir türlü dışa yansıtamayan Gaziantep ekibi, üst üste kaybettiği puanlarla ligde deplasman puan listesinde düşme potasında bulunuyor.
Gaziantep ekibi, deplasmanda yaptığı maçlarda VavaCars Fatih Karagümrük, Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, Adana Demirspor, Atakaş Hatayspor, Galatasaray, Trabzonspor, Göztepe, Beşiktaş ve Medipol Başakşehir'e karşı kaybetti.
Demir Grup Sivasspor ile 1-1, Yukatel Kayserispor ve Fraport TAV Antalyaspor ile golsüz berabere kalan Gaziantep FK, deplasmandaki tek galibiyetini ise ligin ilk yarısının son haftasında Çaykur Rizespor'a karşı 1-0'lık sonuçla aldı.
Bu maçlarda kalesinde 22 gole engel olamayan Gaziantep temsilcisi, rakip filelere meşin yuvarlağı 6 kez gönderebildi.
Dış sahada ligin en az puan toplayan ekiplerinden olan Gaziantep FK, iç sahada ise mağlup olmadı ve 11 maçta 29 puan topladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.