Gaziantep'te Gelecek Partisi'ne rekor katılım

Gaziantep'te Gelecek Partisi'ne rekor katılım
Gaziantep'te Gelecek Partisi'ne çeşitli partilerden 350 kişi geçti.Yeni üyeler parti rozetlerini törenle taktı.Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'da toplantıya telefonla bağlanarak yeni üyeleri tebrik etti.

Gelecek Partisi Gaziantep il Başkanlığı tarafından bir restoranda düzenlenen  toplantıda çeşitli partilerden 350 kişi Gelecek Partisi’ne geçiş yaptı.Gelecek Partisi İl Başkanı Bekir Öztekin başta olmak üzere Gelecek Partisi Kilis İl Başkanı İlhan Koska ve Bölge koordinatörü Arif Gedemenli tarafından yeni üyelere rozetleri takdim edildi.

HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Son günlerde artan zamlardan ve elektrik faturalarının yüksek gelmesi konusuna değinen Gelecek Partisi Gaziantep İl Başkanı Bekir Öztekin şunları söyledi. "Elektrik faturalı geldiğinde boynumuz bükülüyor böyle memlekette böyle vatandaş fakir olarak yaşıyor. Bu memleketi gurbet olmaktan kurtarıp vatan olma yolunda bütün gücümüzü harcayacağız. Hakka hak batıla batıl diyerek bu iktidara dur demeliyiz" dedi.

İLÇE BASKANI BİLE BULAMAZ DEDİLER

Öztekin"81 ilde  ekibimiz var samimiyetle ve ihlâsla çalışıyoruz. Birileri gibi saltanat sürme gibi bir derdimiz yok böyle bir imkanımız da yok olsa da saltanat sürmeyiz. Komşusu aç iken tok yatan bizden değildir inancını dille değil fiile ortaya koyarız." Dedi

DEVLETTE EN ÖNEMLİ ŞEY ADALETTİR

Öztekin "Adalet ve emaneti ehline tevdi etmek bizim inancımızın gereğidir. Bizim inancımızda emanete ihanet etmek münafıklar sınıfına girer. Eğer bu memleketin idaresi birilerine emanet edildiyse, birileri bu memlekette birilerine peşkeş çekiyorsa ve bütün imkanlar kendilerine tevdi edilip bir taraf aç bırakılıyorsa emanete ihanet ediliyor demektir.” ifadeleri kullandı.

AHMET DAVUTOĞLU TOPLANTIYA TELEFONLA BAĞLANDI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, toplantıya telefonla bağlanarak "Gelecek Partisi gelecek nesillerindir" diyerek konuşmalarını şu şekilde sürdürdü: "Biz Gelecek Partisi olarak adaleti yaymaya geliyoruz. Herkesin dışlanmadığı ve kutuplaştırmadığı her kesimin adalete ve yargıya güvendiği bir iklim oluşturmak istiyoruz. Demokrasi temel hak ve özgürlüklerin şüpheye düşmediği, 28 Şubat, 12 Eylül ve 15 Temmuz'un acılarının bir daha yaşanmadığı demokratik sistemi birlikte kuracağız. "dedi.

Öte yandan Davutoğlu, partiye katılanları tebrik ederek başarılar diledi. Çeşitli partilerden geçiş yapan üyelere parti rozetleri takılarak toplu fotoğraf çekimiyle toplantı sona erdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.