Gaziantep Minibüsçüler Odası Başkanlığı’da Sofu Çolak, 4. kez başkanlık koltuğuna oturdu

Gaziantep Minibüsçüler Odası Başkanlığı’da  Sofu Çolak, 4. kez başkanlık koltuğuna oturdu
Gaziantep Minibüsçüler Odası Başkanlığı’na yeniden Sofu Çolak seçildi. İki listenin mücadele ettiği seçimlerde mevcut başkan Sofu Çolak 169 oy alırken, diğer aday Kenan Öztürk 40 oy aldı.

Gaziantep Minibüsçüler Odası Başkanlığı’na yeniden Sofu Çolak seçildi. İki listenin mücadele ettiği seçimlerde mevcut başkan Sofu Çolak 169 oy alırken, diğer aday Kenan Öztürk 40 oy aldı. Gaziantep Minibüsçüler  Odası’nın genel kurulu  tamamlandı. Yapılan Genel Kurul’un Divan Başkanlığını GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu yaptı.

326 üyesi bulunan Gaziantep Minibüsçüler Odası kongresinde  iki  liste ile seçime gidildi. Yapılan oylamada Kenan Öztürk oy 40 alırken Mevcut Başkan Sofu Çolak ise 169 oy  aldı.

ESNAF PERİŞAN DURUMDA

Yılmazlar Plaza’da gerçekleşen kongreye Oda Başkanlarının yanı sıra çok sayıda dolmuşçu esnafı katıldı. 4 . kez başkanlık koltuğuna oturan Sofu Çolak şu ifadelere yer verdi ‘’Kongremiz esnafımıza hayırlı olsun . Esnafımız bizi 4. kez başkanlığa layık gördü. Herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Geçtiğimiz günlerde yağan kar esnaf arkadaşlarımızı perişan duruma getirdi. Evden çıkamaz hale geldik çalışmadığımız zaman borçlar durmuyor maalesef ayrıca bizler taksiciler gibi değiliz .Taksiciler kontağı açınca para kazanmaya giderler ama biz yolcu olsa da olmasa da sabahın erken saatlerinde araçlarımızı çalıştırmak zorundayız. ‘’ dedi

İŞ YAPAMAZ HALE GELDİK

Son zamanlarda gelen zamlardan dolayı çok büyük sıkıntı yaşadıklarını ifade eden Çolak, ‘’İki yıldan bu yana çok ciddi sıkıntılar ile baş etmeye çalışıyoruz. Serbest binişler ve işçilik fiyatlarının yüksek olmasının yanı sıra mazota, ve lastiğe gelen zamlar bizi neredeyse iş yapamaz hale getirdi. Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin, bizleri destekleme konusunda yardımcı olmuştu. Yeniden destek ve yardımcı olacaklarını ifade etti’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.