Canlı Anlatım:Gaziantep FK: 5 - 1 Demir Grup Sivasspor (Maç Sonucu)

Canlı Anlatım:Gaziantep FK: 5 - 1 Demir Grup Sivasspor (Maç Sonucu)
Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Gaziantep FK ile Demir Grup Sivasspor Kalyon Stadında karşılaştı.Futbolcular seremonide hazır bulundu.İlk Yarı Sonucu Gaziantep FK: 3 - 1 Demir Grup Sivasspor :

90'
İsabetli Şut (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımından Sefa Yılmaz tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.
90'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımının kazandığı serbest vuruş için topun başına Ziya Erdal geçiyor.
90'
Faul ( Gaziantep FK)Uğur Çiftçi, Alexander Merkel tarafından faule maruz kalıyor.
90'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Max Gradel ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Demir Grup Sivasspor adına Max Gradel kullanacak.
90'
Faul (Gaziantep FK)Olarenwaju Kayode, Angelo Sagal tarafından faulle durdurulduğu için Demir Grup Sivasspor korner bayrağına yakın bir noktadan serbest vuruş kullanacak.
90'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Max Gradel ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
90'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında, korner bayrağına yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Max Gradel.
90'
Faul (Gaziantep FK)Hamza Mendyl ile Erdoğan Yeşilyurt arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Hamza Mendyl. Sağ köşe bayrağına yakın bir bölgede Demir Grup Sivasspor takımı oyuna başlayacak.
88'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor, Ziya Erdal ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
88'
Faul (Gaziantep FK)Ziya Erdal, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Doğan Erdoğan tarafından faulle durduruluyor.
87'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Recep Niyaz ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
87'
Korner (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Recep Niyaz ile köşe vuruşu kullanıyor.
87'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Muhammet Demir rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
86'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Recep Niyaz.
86'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Angelo Sagal, sarı kart görüyor.
86'
Sarı Kart (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında Caner Osmanpaşa, sarı kart görüyor.
86'
Faul (Demir Grup Sivasspor)Caner Osmanpaşa ile Angelo Sagal arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Caner Osmanpaşa. Taç çizgisine yakın bir bölgede Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
85'
İsabetsiz Şut (Demir Grup Sivasspor)Max Gradel rakip yarı alanın ortalarında uzak mesafeden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
85'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Sefa Yılmaz ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
83'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Joao Figueiredo çıkıyor ve yerine Angelo Sagal oyuna giriyor.
82'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Furkan Soyalp çıkıyor ve yerine Alexander Merkel oyuna giriyor.
82'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Amedej Vetrih çıkıyor ve yerine Doğan Erdoğan oyuna giriyor.
81'
İsabetsiz Şut (Demir Grup Sivasspor)Caner Osmanpaşa altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
80'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Max Gradel geçiyor.
80'
Oyuna Girme (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Fayçal Fajr çıkıyor ve yerine Ziya Erdal oyuna giriyor.
80'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Stelios Kitsiou hakem Mustafa Filiz tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
80'
Faul (Gaziantep FK)Taç çizgisine yakın bir yerde Max Gradel, Stelios Kitsiou tarafından faule maruz kalıyor.
79'
Ofsayt (Demir Grup Sivasspor)Sol kanatta rakip ceza sahasının dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktada Olarenwaju Kayode için ofsayt bayrağı kalkıyor.
79'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Demir Grup Sivasspor adına Sefa Yılmaz kullanacak.
79'
Faul (Gaziantep FK)Isaac Cofie, orta saha çizgisine yakın bir noktada Furkan Soyalp tarafından faule maruz kalıyor.
76'
Gol [5-1] (Gaziantep FK)GOL! Furkan Soyalp tabelayı 5 - 1 olarak değiştiriyor.
76'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Sefa Yılmaz ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
75'
Direkten Döndü (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor, Max Gradel ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor
75'
İsabetli Şut (Demir Grup Sivasspor)Ceza sahası içinde topla buluşan Max Gradel, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
72'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sol kanatta ceza sahası yan çizgisinden Hamza Mendyl ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
71'
Oyuna Girme (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında oyuncu değişikliği; Kerem Atakan Kesgin oyundan çıkarken Sefa Yılmaz oyuna giren isim.
71'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Alexandru Maxim çıkıyor ve yerine Recep Niyaz oyuna giriyor.
70'
Penaltı Golü [4-1] (Gaziantep FK)GOL! Alexandru Maxim takımı adına penaltıyı gole çeviriyor.
68'
Faul (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında Fayçal Fajr faul yapıyor. Ceza sahası içerisinde faul yapılan oyuncu Furkan Soyalp.
65'
Ofsayt (Demir Grup Sivasspor)Hakem ceza saha sol çaprazında bulunan Uğur Çiftçi için ofsayt bayrağını kaldırıyor.
64'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Ertuğrul Ersoy kullanacak.
64'
Faul (Demir Grup Sivasspor)Ertuğrul Ersoy, yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede Olarenwaju Kayode tarafından faule maruz kalıyor.
64'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Uğur Çiftçi.
63'
Kırmızı Kart (Demir Grup Sivasspor)Mustapha Yatabare kırmızı kart görüyor ve oyundan atılıyor.
61'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Amedej Vetrih hakem Mustafa Filiz tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
61'
Sarı Kart (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında Max Gradel, sarı kart görüyor.
60'
Faul (Gaziantep FK)Mustapha Yatabare, Amedej Vetrih tarafından faulle durdurulduğu için Demir Grup Sivasspor serbest vuruş kullanacak.
59'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Furkan Soyalp ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
58'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Hamza Mendyl geçiyor.
58'
Sarı Kart (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında Isaac Cofie, sarı kart görüyor.
58'
Faul (Demir Grup Sivasspor)Isaac Cofie ile Joao Figueiredo arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Isaac Cofie. Taç çizgisine yakın bir bölgede Gaziantep FK takımı oyuna başlayacak.
57'
İsabetsiz Şut (Demir Grup Sivasspor)Isaac Cofie altıpas üzerinden şansını deniyor ancak top dışarı çıkıyor.
57'
Korner (Demir Grup Sivasspor)Fayçal Fajr ile Demir Grup Sivasspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
57'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Max Gradel ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
56'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Joao Figueiredo ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
56'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Sol çaprazdan Max Gradel ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
54'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımının orta saha çizgisinin taç çizgisine yakın bölgesinde kazandığı serbest vuruş için topun başına Fayçal Fajr geçiyor.
54'
Faul (Gaziantep FK)Furkan Soyalp ile Kerem Atakan Kesgin arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Furkan Soyalp. Taç çizgisine yakın bir bölgede Demir Grup Sivasspor takımı oyuna başlayacak.
53'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Günay Güvenç ile ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
53'
Faul (Demir Grup Sivasspor)Kerem Atakan Kesgin - Furkan Soyalp mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada Gaziantep FK lehine faul kararı veriyor.
52'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Furkan Soyalp sol korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
50'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımından Fayçal Fajr sol kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
49'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının orta yuvarlağa yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Alexandru Maxim geçiyor.
49'
Elle Oynama (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında Fayçal Fajr orta yuvarlağa yakın bir noktada topu eliyle kontrol ediyor.
48'
İsabetli Şut (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımından Olarenwaju Kayode tarafından çekilen şut kaleci tarafından kurtarılıyor.
46'
Oyuna Girme (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında oyuncu değişikliği; Pedro Henrique oyundan çıkarken Max Gradel oyuna giren isim.
46'
Oyuna Girme (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında oyuncu değişikliği; Koray Altınay oyundan çıkarken Olarenwaju Kayode oyuna giren isim.

2.Yarı Başladı [3-1]Hakem ikinci yarıyı başlatıyor.

1. Yarı Tamamlandı [3-1]Maçın ilk yarısı 3-1 sonuçlanıyor
45'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor, Dimitrios Goutas ile yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden serbest vuruş kullanacak.
45'
Sarı Kart (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Muhammet Demir hakem Mustafa Filiz tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
45'
Faul (Gaziantep FK)Muhammet Demir - Kerem Atakan Kesgin mücadelesinde hakem, Gaziantep FK yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede Demir Grup Sivasspor lehine faul kararı veriyor.
45'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Ali Şaşal Vural.
45'
Faul (Gaziantep FK)Alexandru Maxim - Kerem Atakan Kesgin mücadelesinde hakem, ceza sahasının hemen önündeki bir noktada Demir Grup Sivasspor lehine faul kararı veriyor.
45'
Engellenen Şut (Demir Grup Sivasspor)Pedro Henrique ceza sahası içinde sağ çaprazdan şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
45'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımından Fayçal Fajr sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
45'
Korner (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor, Fayçal Fajr ile köşe vuruşu kullanıyor.
45'
İsabetli Şut (Demir Grup Sivasspor)Fayçal Fajr, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Günay Güvenç kurtarıyor.
45'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Demir Grup Sivasspor adına Fayçal Fajr kullanacak.
44'
Faul (Gaziantep FK)Fayçal Fajr, Hamza Mendyl tarafından faulle durduruluyor. Demir Grup Sivasspor, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
42'
Gol [3-1] (Gaziantep FK)GOL! Papy Djilobodji ile Gaziantep FK farkı 2'ye çıkarıyor.
42'
İsabetli Şut (Gaziantep FK)Muhammet Demir, rakip ceza sahasına girmeden kaleye şut çekiyor, kaleci Ali Şaşal Vural kurtarıyor.
41'
Faul (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında Caner Osmanpaşa faul yapıyor.
41'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında, kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Alin Tosca.
41'
Faul (Demir Grup Sivasspor)Muhammet Demir, Isaac Cofie tarafından faule maruz kalıyor.
40'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan Koray Altınay ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
39'
İsabetli Şut (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde topla buluşan Muhammet Demir, sol çaprazdan kaleye şut çekiyor, kaleci Ali Şaşal Vural kurtarıyor.
38'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Demir Grup Sivasspor adına Isaac Cofie kullanacak.
38'
Faul (Gaziantep FK)Orta saha çizgisine yakın bir noktada Mustapha Yatabare, Alin Tosca tarafından faule maruz kalıyor.
38'
İsabetsiz Şut (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımı bu dakikada tabelayı değiştirme fırsatına yaklaşıyor ancak ceza sahası içi sağ çaprazından Mustapha Yatabare tarafından çekilen şut çerçeveyi bulmuyor.
36'
Ofsayt (Demir Grup Sivasspor)Hakem oyunu ofsayt gerekçesiyle bir kez daha durduruyor. Rakip ceza sahasında ofsayta düşen oyuncu Pedro Henrique
35'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Ceza sahası içinde sağ çaprazdan Alexandru Maxim ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
35'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ çaprazdan Alexandru Maxim ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
34'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Pedro Henrique ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
32'
Ofsayt (Demir Grup Sivasspor)Sol taç çizgisine yakın bir bölgede Pedro Henrique için ofsayt bayrağı kalkıyor.
31'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Furkan Soyalp sağ kanatta çapraz bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
31'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Sağ kanatta ceza sahası yan çizgisinden Furkan Soyalp ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
29'
Asist (Demir Grup Sivasspor)Fayçal Fajr, gol pasını veren isim.
29'
Gol [2-1] (Demir Grup Sivasspor)GOL! Dimitrios Goutas, farkı 1'e indiren golü atıyor.
29'
İsabetsiz Şut (Demir Grup Sivasspor)Erdoğan Yeşilyurt, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
29'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Sol çaprazdan Fayçal Fajr ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
29'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımının taç çizgisine yakın bir noktadan kazandığı serbest vuruş için topun başına Fayçal Fajr geçiyor.
28'
Faul (Gaziantep FK)Stelios Kitsiou ile Pedro Henrique arasındaki mücadele hakem tarafından faul nedeniyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Stelios Kitsiou. Taç çizgisine yakın bir bölgede Demir Grup Sivasspor takımı oyuna başlayacak.
27'
Oyuna Girme (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının teknik direktörü, oyuncu değişikliği ile maça müdahale ediyor. Halil İbrahim Pehlivan çıkıyor ve yerine Hamza Mendyl oyuna giriyor.
25'
İsabetsiz Şut (Demir Grup Sivasspor)Kerem Atakan Kesgin, rakip ceza sahasına girmeden vuruşunu yapıyor, top dışarı çıkıyor.
22'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımının orta saha çizgisine yakın bir noktada kazandığı serbest vuruş için topun başına Papy Djilobodji geçiyor.
22'
Faul (Demir Grup Sivasspor)Stelios Kitsiou, orta saha çizgisine yakın bir noktada Isaac Cofie tarafından faule maruz kalıyor.
21'
Ofsayt (Demir Grup Sivasspor)Sol kanatta rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Pedro Henrique için ofsayt bayrağı kalkıyor.
21'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Joao Figueiredo ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını deniyor ancak savunmaya çarpan top tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
19'
Ofsayt (Gaziantep FK)Rakip yarı alanın ortalarında bulunan Muhammet Demir için ofsayt bayrağı kalkıyor.
17'
İsabetsiz Orta (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımından Alexandru Maxim sağ korner direğine yakın bir noktadan ceza sahasına ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
17'
Korner (Gaziantep FK)Alexandru Maxim ile Gaziantep FK takımı köşe vuruşu kullanacak.
17'
Engellenen Şut (Gaziantep FK)Joao Figueiredo ceza sahası içinde sağ çaprazdan şansını deniyor ancak top savunmadan geri geliyor.
15'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımından Koray Altınay sağ kanatta rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi çaprazdan gören bir noktadan ortalıyor ancak top hiçbir takım arkadaşına ulaşmıyor.
15'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Demir Grup Sivasspor takımında, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Isaac Cofie.
15'
Faul (Gaziantep FK)Joao Figueiredo ile Isaac Cofie arasındaki mücadele hakem tarafından faul gerekçesiyle durduruluyor. Faulü yapan oyuncu Joao Figueiredo. Ceza sahası sol çağrazından Demir Grup Sivasspor takımı oyuna başlayacak.
15'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Uğur Çiftçi rakip yarı alanın ortalarından ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
15'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Fayçal Fajr ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
15'
Korner (Demir Grup Sivasspor)Fayçal Fajr ile Demir Grup Sivasspor takımı köşe vuruşu kullanacak.
12'
Asist (Gaziantep FK)Stelios Kitsiou, gol pasını veren isim.
12'
Gol [2-0] (Gaziantep FK)GOL! Muhammet Demir ile Gaziantep FK farkı 2'ye çıkarıyor.
11'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında, orta saha çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruş için topun başına geçen isim Amedej Vetrih.
11'
Faul (Demir Grup Sivasspor)Furkan Soyalp, orta saha çizgisine yakın bir noktada Kerem Atakan Kesgin tarafından faule maruz kalıyor.
8'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Sol çaprazdan Uğur Çiftçi ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
6'
Gol [1-0] (Gaziantep FK)GOL! Papy Djilobodji takımını öne geçiren golü atıyor.
6'
Direkten Döndü (Gaziantep FK)Gaziantep FK, Joao Figueiredo ile gole yaklaşıyor ancak top direkten dönüyor
6'
Serbest Vuruş (Gaziantep FK)Rakip ceza sahasının ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada kazanılan serbest vuruşu Gaziantep FK adına Alexandru Maxim kullanacak.
6'
Faul (Demir Grup Sivasspor)Joao Figueiredo, Uğur Çiftçi tarafından faulle durduruluyor. Gaziantep FK, ceza sahası ön çizgisine yakın bir noktada serbest vuruş kullanacak.
4'
Serbest Vuruş (Demir Grup Sivasspor)Yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafeden kazanılan serbest vuruşu Demir Grup Sivasspor adına Caner Osmanpaşa kullanacak.
4'
Elle Oynama (Gaziantep FK)Gaziantep FK takımında Joao Figueiredo yarı alanın ortalarında kaleye uzak mesafede topu eliyle kontrol ediyor.
3'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Sağ kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Koray Altınay ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
1'
İsabetsiz Orta (Demir Grup Sivasspor)Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Pedro Henrique ceza sahasına ortasını yapıyor ancak savunma topu uzaklaştırıyor.
1'
Maç BaşladıHakemin düdüğüyle maç başlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.