Hokey’in Kaplanları Süper Lig’de destan yazıyor

Hokey’in Kaplanları Süper Lig’de destan yazıyor
THF 2021-2022 Erkekler Salon Süper Lig 2. Etap maçları Antalya'nın Alanya İlçesinde devam ederken şampiyonanın namağlup unvanlı lideri Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü erkek takımı dün karşılaştığı iki ayrı maçta rakiplerine şans tanımayarak her iki maçında farklı skorlarla kazanarak liderliğini sürdürdü.

Alanya’da devam eden THF 2021-2022 Erkekler Salon Süper Lig 2. Etap maçlarında takımını yalnız bırakmayan Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan sporcularla yakından ilgilenerek günün maçlarını izledi. Gaziantep Polisgüçü Spor Kulübü günün ilk maçını Suruç Hokey Kulübü erkek takımıyla yaparak sahadan 12-1’lik farklı bir skorla ayrıldı.
Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Takımı günün ikinci maçında zorlu rakibi Amasya GSK Erkek Takımıyla karşılaştı. Rakibi karşısında zorlanmayan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü erkek hokey takımlı günün ikinci maçında da sahadan 10-3’lük sporla galip ayrılırken namağlup unvanını ve liderliğini korudu. Ligde toplam 18 maç yapan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Erkek Hokey Takımı 54 puanla liderliğini sürdürürken Perşembe günü son maçlarına çıkacak. Alanya’ta takımını yalnız bırakmayan Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü Başkanı Mehmet Kaplan takımın yüksek bir morale sahip olduğunu, süper lig sonrası hedeflerinin Gaziantep Polisgücü Spor Kulübünün ev sahipliğinde Alanya’da gerçekleştirilecek olan Avrupa şampiyonaları olduğunu ifade ederek sporcuları ve teknik heyeti kutladı.

NAMAĞLUP LİDER 
THF 2021-2022 Erkekler Salon Süper Lig 2. Etap maçları Antalya’nın Alanya İlçesinde devam ederken Gaziantep polisgücü Spor Klubü erkek takımı süper ligin liderliğini namağlup ünvanla sürdürüyor. Dün karşılaştığı Kahramanmaraş Hokey Spor Kulübü’nü 26-3’lük skorla mağlup eden Gaziantep Polisgücü günün ikinci maçında da Selçuklu Belediye Spor Kulübünü 12-4’lük farklı bir skorla yenerek liderliğini namağlup ünvanla devam ettirdi.

KAPLAN’IN HAKLI GURURU
Sonuçları değerlendiren Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan “Takımımızın aldığı iki sonuçta bizleri mutlu etmiştir. Güçlü bir takıma sahibiz ve şu ana kadar takımımız namağlup unvanla rakipleri karşısında hiç maç kaybetmeden veya berabere kalmadan yaptığı bütün maçları kazanmıştır. THF Süper Lig kupasını bir kez daha Gaziantep’e kazandırmanın onurunu yaşayacağız. Sporcularımızı ve teknik heyetimizi kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.