Son Dakika:Video Haber... Bakan Soylu Gaziantep'e Geliyor

Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettiler. Gaziantep protokolü Bakan Soylu ile önemli görüşmelere imza attı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir dizi toplantı ve ziyaret için Gaziantep'e gelecek. Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu makamında ziyaret ettiler. Bakan Soylu ile Gaziantep üzerine görüş alış verişinde bulunan kent protokolü aynı gün kente döndü.

GAZİANTEP İÇİN GÜÇLÜ BİRLİKTELİK

Gaziantep'e yapılması planlanan proje ve çalışmalarla ilgili olarak Ankara'ya çıkartma yapan kent protokolü biz dizi ziyarette bulundu. Gaziantep Valisi  Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in öncülüğünde Ak Parti Gaziantep Milletvekillerinin katıldığı program çerçevesinde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ziyaret ettiler.

AFAD ÇALIŞMALARI HAKKINDA GÖRÜŞ ALIŞ VERİŞİNDE BULUNULDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleştirilen görüşmenin oldukça verimli olduğuna dikkat çeken Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile Gaziantep'te AFAD çalışmaları üzerine görüş alış verişinde bulunduk. Önümüzde ki günlerde Gaziantep'e gelecek olan İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile güzel ve verimli bir görüşmeye imza attık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.