Son Dakika: Video Haber... Başkan Fatma Şahin: Neden 'Özür Diledi'?

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kar nedeniyle sıkıntı çeken vatandaşlardan özür dilerken, araç ve personel sayılarını artırdıkları ve karla mücadelede büyük bir özveri ile çalıştıklarını söyledi.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kar nedeniyle sıkıntı çeken vatandaşlardan özür dilerken, araç ve personel sayılarını artırdıkları ve karla mücadelede büyük bir özveri ile çalıştıklarını söyledi. Kar nedeniyle sıkıntı çeken vatandaşlardan özür dileyen Şahin ‘’Bu hafta zor geçti. Bu zorluktan dolayı yolda kalan, sıkıntı yaşayan hemşerilerimizin hepsinden özür diliyorum. Haklarını helal etsinler. Şunu bilsinler ki bu zor dönemde vatandaşlarımızın etkilenmemesi için büyük bir gayret gösterdik. Bütün ekip çok iyi gayret gösterdi.  Am buna rağmen bir eksiğimiz varsa af ola. Karın rahmete, berekete dönüşmesini, toprağın suyla buluşmasını, aşımızı, işimizi  ve ekmeğimizi büyütmesini diliyorum’’ dedi.

HAMD OLSUN ŞEHİRDEKİ BÜTÜN AKIŞLAR SAĞLANDI

Şahin ‘’Bütün şehir , bütün ülke aşırı bir kar yağışı ile gündeme kilitlendi. Biz hazırlığımızı yapmıştık. Karın yağacağını elbette biliyorduk .Araç sayımızı ve makine sayımızı planlamıştık. O zamanda 162 araçla planlamıştık. 20 saatte 50 cm gibi yoğun bir kar yağışı nedeniyle  araç sayımızı hemen 600’e çıkardık. Kendi personel sayımızı 3 katına çıkardık. Hamd olsun şehirdeki bütün akışlar sağlandı.’’ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.