Diyarbakır’da Buz Lazer Uygulama Deneyimi

Diyarbakır’da Buz Lazer Uygulama Deneyimi

Son yılların en popüler Lazer Epilasyon tedavisi olan Buz Lazer, Diyarbakır Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da benimsenmektedir. Lazer Epilasyon Diyarbakır merkezleri ağrısız ve konforlu olması nedeniyle Buz Lazer cihazlarını tercih etmektedir.

İstenmeyen tüylerden kurtulmak kadın erkek herkesin uzun süre devam eden bir mücadeledir. Ağda, jiletleme, tıraş gibi geleneksel yöntemlerle başlayan bu mücadele 20 yıl önce lazer epilasyon uygulamasının FDA onayı alması ile yeni bir yöntem oldu. Başta sadece açık renkli cilt tiplerinde uygulanabilen ve koyu renkli kıllarda başarılı olan lazer epilasyon cihazları zaman içerisinde geliştirilerek yeni teknolojiler ile daha koyu tenli kişilere de lazer epilasyon uygulaması yapılabilmeye başladı.

Günümüzde lazer epilasyon, botoks ve dolgu enjeksiyonlarından sonra en yaygın medikal estetik uygulamalarında ikinci sırada yer almaktadır. Kadınlar kadar erkekler de istenmeyen tüylerden kurtulmak için genellikle lazer epilasyon uygulamasının tercih etmektedirler.

Dünyanın önde gelen lazer üretici firmalarından Alma Lasers tarafından geliştirilen ve Türkiye’de Buz Lazer Platinum olarak lanse edilen Soprano Ice, Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazları günümüzün en gelişmiş ve etkili lazer epilasyon cihazlarındandır. Etkili, güvenli, ağrısız, yan etkisiz, konforlu ve hızlı bir lazer epilasyon deneyimi için tıbbi lazer teknolojindeki son yeniliklerin geliştirilmesiyle üretilmiştir.

Lazer epilasyonda kullanılan Alexandrite, Diode ve Nd:YAG dalga boylarının üçünü de tek bir sistemde bulundurmanın avantajı ile tüm cilt renklerinde ve kıl tiplerinde etkili epilasyon uygulaması mümkün olmaktadır. Açık tenden bronz tene, kalın kıllardan ince tüylere kadar geniş uygulama seçenekleriyle istenmeyen tüylerle mücadele etmek artık çok kolay. Diyarbakır lazer epilasyon merkezleri Buz Lazer cihazlarını tercih etmektedir.

Bıyık Bölgesi Lazer Epilasyonu

Kadınlarda bıyık bölgesinde kıllanmaya çok nadir rastlanmaktadır. Hormonal etkilere duyarlı kıl köklerinin bulunduğu bir bölge olduğundan kalınlaşarak kıl haline geldiği görülmektedir. Kullanılan ilaçlar veya kozmetik ürünlerin yan etkisi, genetik veya hormonel etkilerle ergenlik döneminden itibaren bu bölgede kıllanma olabilmektedir.

Sürekli tekrarlanan cımbız, ağda, tüy dökücü gibi yöntemlerle geçici çözüm üretmek yerine ağrısız, kalıcı ve güvenli bir çözüm olarak Buz Lazer tercih edilmektedir. Buz Lazer diode tabanlı bir lazer epilasyon sistemi olması sayesinde bıyık bölgesinde etkili sonuç almak mümkündür. FDA onayına sahip Buz Lazer ile bıyık bölgesinde cilt koyulaşması ve lekelenme gibi yan etki riski olmadan tedavi yaptırmak mümkündür.

Buz Lazer Epilasyon Kaç Seans Sürmektedir?

Tüm vücuttaki istenmeyen kıllar için ortalama 8 seans lazer epilasyon yaptırmak gerekmektedir. Seans sayısının farklılaşmasında kıl rengi, kıl yoğunluğu, kıl kalınlığı ve cilt rengi gibi faktörler etkilidir. BU etkilere göre bazı durumlarda ek seans gerekebildiği gibi daha kısa sürede etki görmek de mümkündür.

Periyodik bakımı yapılmayan veya taklit cihazları kullanan cihazların çıkarıldığı yalnızca Gerçek Buz Lazer merkezlerinin bulunduğu listemize www.buzlazer.com adresinden ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.