Taksilerin zil kavgası

Taksilerin zil kavgası

İstanbul, Ankara, İzmir ve bir çok büyük şehirlerde ana caddeler üzerinde zil bulunmadığı ve isteyen taksicilerin bekleyen yolcuları alırken her nedense Gaziantep’te bir türlü vazgeçilemeyen zil uygulaması taksicilerin birbiriyle kavgasına neden olurken müşterilerde büyük bir rahatsızlık yaşıyor. Gaziantep’e gelen turistler İstanbul, Ankara ve İzmir’de istedikleri taksiye bindiklerini ama Gaziantep’te zilden dolayı taksicilerin bir türlü anlaşmazlığa düştükleri ifade edildi.

AKDOĞAN’A ÇAĞRI
Gaziantep’teki taksi müşterileri en çok ana yollardaki zilleri çaldıklarını ancak saatlerce beklemelerine rağmen taksilerin gelmediğini ve bu nedenle yoldan geçen bir taksiye bindiklerinde de diğer taksiciler arasında kavgalar çıktığını söylediler. Bunun üzerine Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ünal Akdoğan’ın ana yollardaki taksi zillerini kaldırarak taksiciler arasındaki kavgayı önlemesini söylendi.

TELEFON UYGULAMASI OLSUN
Türkiye’nin bütün büyük şehirlerinde vatandaşların ya taksilerin telefon uygulaması yada telefonla arandığında konuma geldiklerini böylece hiçbir sorunun olmadığı ve zilede gerek kalmadığı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.