Sumudica’nın Gaziantep hesabı

Sumudica’nın Gaziantep hesabı
Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica takımının ligde kalması için toplaması gereken puanın en az 40 olması gerektiğini açıkladı. Sumudica, Gaziantep Futbol Kulübü ile yapacakları erteleme maçını kazanmaktan başta çareleri olmadığını söyledi.

Marius Sumudica Malatyaspor için "40 puan ligde kalmak için yeterli. Diyelim ki, 16 maçın 5'ini kazandık. Eder 15 puan. Şu anda da 16 puanımız var. Toplam 31 puan. Diğer 11 maçta da 9 beraberlik alırsak toplam 40 puan." ifadelerini kullandı.
Sumudica ligde kalmak için hesap kitap yaptı
Sosyal medya hesabında açıklamalarda bulunan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, “40 puanın ayakta kalması için yeterli olacağını düşünüyorum.  Oynanacak 16 maçımız daha var (Buraya Gaziantep maçı dahil). Hırsım hiçbirini kaybetmemek ama işte küme düşmekten kaçınmak için planımın arkasındaki Matematik. Diyelim ki kalan 16 maçın 5’ini kazandık. Bu 15 puan demektir. Sahip olduğumuz 16 puana ek olarak toplamda 31 puana ulaşıyoruz. Kalan 11 maçın 9’u beraberlik ise 40’a ulaşıyoruz. Yani 5 galibiyet, 9 beraberlik, 2 mağlubiyet 40’a ulaşıyor. Şimdi berabere yerine bir tane daha, sonra iki tane daha kazandığımızı varsayalım.  6 galibiyet, 6 beraberlik, 4 mağlubiyet veya 7 galibiyet, 3 beraberlik, 6 mağlubiyet. Aynı puan sayısı: 40.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.