Son Dakika: Video Haber...Emek Uzay Çatının Çökme Anı Kameralarda...Saniyeler Önce Çatının Altından Geçen Kadının Mucize Kurtuluşu

"Gaziantep’te üzerinde biriken yoğun kar kütlesine dayanamayarak çöken pazar yeri çatısının çökme anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Pazar yerindeki bir işyerine giren kadının çökmeden saniyelerle kurtulması görüntüye yansıdı."


Gaziantep’te üzerine biriken kar kütlesine dayanamayan pazar yeri çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Ortalığı savaş alanına çeviren çökme anının görüntüleri ortaya çıktı. Pazar yeri altında bulunan bir işyerinin güvenlik kamerası çökme anını saniye saniye kaydetti. Çökmeden saniyeler önce işyerine giren bir kadının saniyelerle kar kültesi altında kalmaktan kurtulması görüntülere yansıdı. Görüntüde kadının işyerine girmesinden saniyeler sonra çatının çöktüğü görülüyor.

Büyük bir gürültüyle çöken çatının işyerinin önündeki arabaları hurdaya çevirmesini kamera saniye saniye kaydetti. Çökme anının ardından işyerinin önünün karla ve çöken çatı parçalarıyla kapanması görüntüye yansıdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.