Transfere yabancı kaldılar

Transfere yabancı kaldılar
Devre arası transferinde 4-5 oyuncu alınmasını isteyen Teknik direktör Erol Bulut’un bu istekleri henüz gerçekleşmedi. Şu ana kadar Makedonya’dan Luka Stankowski ile anlaşma sağlayan ve henüz bu futbolcunun lisansını dahi çıkaramayan Gaziantep’te transferde belirsizlik sürüyor.

Gaziantep Futbol Kulübü’nde devre arası transferinde şu ana kadar sadece Makedonlayı oyuncu Luka Stankowski ile anlaşma sağlanırken henüz yerli ve yabancı transferide şuana kadar beklenen hamle yapılamadı.

YABANCI KONTENJANI AÇILAMIYOR

Gaziantep Futbol Kulübü’nde en büyük sıkıntı yabancı kontenjanı açılamıyor. Yabancı kontenjanı dolu olan Gaziantep ekibinde şu ana kadar Jefferson ve Dicko ile yollar ayrılırken bu oyuncuların yerine ise Vetrih ile Luka’nın dahil olduğu öğrenildi. Transfer için yabancı kontenjanına takılan Kırmızı-siyahlılar, futbolcularla temaslarına devam ediyor.

EROL BULUT BEKLEMEDE

Gaziantep Futbol Kulübü Teknik Direktörü Erol Bulut yönetime transfer listesi sunarken biran önce bu isimlerin alınması konusunda rapor verdi. Şu ana kadar Erol Bulut’un istediği Makedonyalı oyuncu Luka ile sözleşme imzalayan Gaziantep ekibi, bir yandan yerli ve yabancı transferi için görüşmelere devam ediyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.