Son Dakika: Dikkat! Gaziantep'te Yapılacak 'GAPTARIM' fuarı'da ertelendi!

Son Dakika: Dikkat!  Gaziantep'te Yapılacak 'GAPTARIM' fuarı'da ertelendi!
25-28 ocak tarihleri arasında Gaziantep’te düzenleneceği duyurulan 13. GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarları, kentte devam eden olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi.


Tarım ve Orman Bakanlığı, Gaziantep Sanayi Odası, KOSGEB, Gaziantep Ticaret Borsası, Gaziantep Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği ve Gaziantep Ziraat Odası’nın destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından Ortadoğu Fuar Merkezi’nde 25-28 Ocak tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan 13. GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı’nda 130 firma ve marka temsil edilmesi bekleniyordu.

OLUMSUZ HAVA ŞARTLARI ETKİLEDİ…

Gaziantep’te geçtiğimiz Salı günü itibariyle etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yaşanan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sonrası 25-28 Ocak tarihileri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 13. GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı, ileri bir tarihe ertelendi.

ŞUBAT AYINA ERTELENDİ

Konuya ilişkin Gaziantep Sanayi Odası’ndan yapılan duyuruda, “Tarım ve Orman Bakanlığı, Gaziantep Sanayi Odası, KOSGEB, Gaziantep Ticaret Borsası, Gaziantep Tarım Kredi Kooperatifleri Birliği ve Gaziantep Ziraat Odası’nın destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından Ortadoğu Fuar Merkezi’nde düzenlenecek 13. GAPTARIM Tarım, Tarım Teknolojileri ve Hayvancılık Fuarı 23-26 Şubat 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.